This Friday Night

Riktigt bra fredagskväll och en bra start på helgen, förhoppningsvis fortsätter den likadant. Är ju borta de två kommande helgerna och sedan är det spring break då de flesta ska iväg så får passa på att hänga med folk.
 
Började ju i alla fall med skola som var segt som vanligt och inget speciellt hände, kände mig ganska nere ända fram till lunchen och orkade inte direkt engagera mig i någonting. Lunchen ändrade dock min dag i princip tack vare mina grymma vänner, dissade mitt vanliga lunchbord och satt i stället vid killarnas bord då Haley och Brennan skippade sin 4th hour och var i våran lunch också. Hade otroligt kul och hade med mig leendet därifrån till resten av dagen.
 
Efter skolan insåg jag att jag hade glömt my running clothes (löparkläder? springkläder? låter inte bra!) så jag fick låna ihop skor, shorts och t-shirt från folk i laget. Sprang bara 10min då Z inte ville att jag skulle göra för mycket eftersom jag fortfarande hostar även om det är bättre. Efter practice åkte jag och solade med Katelyn, har bara 8 dagar på mig att få basic bränna så jag inte bränner mig i Hawaii.
 
Åkte hem och såg några serieavsnitt och sedan gjorde jag mig i ordning för att tillsammans med Lauren åka hem till Haley. Där var i princip hela gänget samlat, Haley, Brennan, Monica, Kaitria, Jill, Tyler och Robert samt att Madi och Angela kom över, Jills pojkvän Cameron var även han där för ett tag och Marah kom efter att ha kollat på en Red Wings match. Sort gäng med andra ord och vi hade stört kul! Spelade Cards Against Humanity och jag har inte skrattat så mycket på länge, riktigt skoj vart det. Tyvärr så har Lauren fått en curfew för de närmsta helgerna och även om jag inte har det kan jag ju inte riktigt stanna när hon går hem så fick ta och följa med när alla sophomores gick vid 12 medans alla mina senior vänner satt kvar. Stört surt verkligen, men så är det.
 
Imorgon blir det practice som vanligt vid 11 och sedan ska jag och Kaitlyn troligtvis gå och kolla på promdresses, hoppas verkligen jag hittar en för det är typ sista gången jag kan gå fram tills i mitten av april och det känns alldeles för sent. Hoppas ni har haft en bra fredag vänner, pussar!
 
So much love to these people (and yes, I really need to get new pictures...)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför har Lauren fått curfew??

Svar: Hon har inte gjort något direkt utan det är mer att hennes mamma är trött på att hon kommer hem sent (typ 1-2) och får skjuts av seniors som hon inte litar på, dom vi brukar få skjuts av kör dock bra så. Men nu envisas hennes mamma med att hämta upp henne vid 12 några helger framöver, vilket suger för min del! Hon är ju 15 så förstår det, segt när man är 18 dock.
Sara Tyngel

2014-03-15 @ 14:45:41

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0