Hapiness is when you love and notice the little things.

Jag och tre av mina närmsta vänner. Översta: Lydia, Toth, Jag. Understa: Lydia, Toth, Jag, Oskar
 
Det blir ett sent inlägg det här, men har inte hunnit skriva innan. Först skola, sen hem och plugga matte och sen till kyrkan för bibel-pizza kväll och häng med finaste vännerna. Har verkligen så sjukt fina vänner, fattar inte hur jag ska kunna lämna dom för ett helt år! På bilderna ser ni sjukt oseriösa mobilbilder på mig och tre av mina närmsta vänner. Haha tror inte det finns några normala bilder på oss!
 
Har haft bästa kvällen i alla fall, mycket skratt och bra sällskap! Nu ska jag sova och taggar för en skoldag mellan 8-17 imorgon.

Don’t let a little dispute injure a great relationship.

Jag fortsätter plugga på för fullt. Samhällsprovet är imorgon, och sen är det bara matteprovet kvar på fredag. Har en hel del till nästa vecka också, men det blir lite lugnare i alla fall!
 
Idag var det ännu en YFU placering. En kille som hamnade i Virginia! Alltid lika kul med placeringar, särskilt till YFUare. Man hoppas att det är ens egen tur varje gång!
 
Tänkte bara tipsa om att jag har uppdaterat min länklista i menyn lite. Jag har bland annat lagt till en länk till den här gulliga tjejen, som också ska åka med YFU till USA. Träffade henne på utbytesträffen i Göteborg i helgen, väldigt go tjej med väldigt bra blogg!
 
Nej, nu måste jag ta tag i lite matteplugg också.
Ha det fint!
 

Hawaii

 
Väldigt långt upp på min Bucket List så finns åka till Hawaii. Flera av dom bloggarna jag följer har antingen varit iväg på Hawaii eller ska dit närmaste veckorna, och jag hoppas på att kunne göra likadant under mitt utbytesår! Snorkla, surfa, sola, bada och hänga med grymma utbytisar från hela världen!
 
Har alltid drömt om att kunna öka till Hawaii, och känner att jag verkligen måste ta den chansen nu under mitt utbytesår. Behöver egentligen bara jobba april ut för att få ihop pengarna till organisationen, men ska fortsätta kämpa juli ut för att kunna uppfylla även denna drömmen. Är så taggad på allt som har med året att göra just nu!

Like ships in the night.

Bild på mig + min lilla skoldator och samhällsböcker
 
Så vart det söndag igen, helgerna går alldeles för fort! Kommande veckan är inte rolig alltså, har riktig söndagsångest idag! På vänstra bilden ser ni vad jag kommer ägna min kväll åt, samhällsplugg. Prov i nationalekonomi på onsdag, så fruktansvärt tråkigt! Höll på att somna med boken i händerna.
 
Men ny vecka innebär fler placeringar, alltid lika roligt att se vart folk hamnar!
Nej, nu ska jag återgå till allt vad nationalekonomi och dess historia innebär, hoppas ni får en mysig kväll!
Kram!

Utbytesträff i Göteborg

Klockan 8 åkte jag hemifrån i morse, och jag kom in genom dörren igen strax före klockan 8 nu ikväll. En riktig heldag alltså!
 
Efter att ha kommit till fram alldels för tidigt, insett att det finns en hel del olika Pressbyråer i Göteborg och kollat upp folks profilbilder på facebook för att inte gå fram och hälsa på fel personer så stog vi till slut 13 utbytesstudenter på Centralstationen. Det var från alla organisationer, även om vi var flest YFUare. Mest till USA såklart, men även till Tyskland och England.
 
Efter lite diskussion och väntan så hamnade vi tillslut på Jensens för att käka, och där satt vi sedan väldigt länge. Hade bara snackat lite med en av tjejerna som var med innan, men otroligt härliga människor allihop så det var väldigt kul att träffa alla! Otroligt skönt att bara kunna sitta och snacka utbytessnack med människor som förstår! Förväntningar, rädslor, förhoppningar, tankar. Sådant som vänner har svårt att förstå som inte riktigt är med om det.
 
Otroligt härlig dag, och nu är jag mer taggad än någonsin! En av tjejerna hade fått sin placering i måndags och visade bilder på huset och sin familj. Vill också veta vart jag ska!
Som sagt, tagget är på topp, och förhoppningsvis blir det någon mer utbytesträff snart. Är fler inplanerade på andra håll i landet, så vi får se hur det blir.
 
Ha en härlig lördag vänner!
 

T.G.I.F

 
Första jobbiga veckan är nu över! Nästa vecka är ännu värre, men nu ska jag först ha en grym helg!
 
Ikväll blir det tonår där flera fina vänner kommer befinna sig, blir riktigt bra. Sen är det äntligen dags imorgon, som jag har tjatat om denna träff. Men är så taggad! Har ingen kompis här nere som ska iväg, så att få träffa några utbytisar och bara kunna snacka på om utbytesåret utan att vara jobbig kommer bli så gött! 8.40 går bussen mot Göteborg.
 
Nej nu ska jag läsa igenom debattartikeln en sista gång, lämna in den och sen göra mig i ordning för tonår.
Ha en grym kväll vänner, vi hörs imorgon!

Jag pluggar på.

Vi kör vidare på DREAM temat från de senaste dagarna!
 
Blir väldigt tråkig uppdatering nu, men det är för att jag gör i princip bara en enda sak hela dagarna. Pluggar! Har suttit med matten sen jag kom hem från skolan vid halv sex, och har fortfarande 15 sidor kvar att räkna tills imorgon.  Gick i skolan 8-17 idag, jobbigt som vanligt. Men min klass är seriöst så sjukt bäst, skrattar så tårarna rinner under de flesta lektionerna. Hade varit så mycket jobbigare utan dem!
 
Men imorgon blir det äntligen helg, och dags för utbytesträffen på lördag! Så sjukt taggad! Verkar som det kommer bli en väldigt bra helt över lag faktiskt, ska bli så sjukt skönt!
 
Hoppas ni har det roligare än vad jag har, nu ska jag återgå till mina logaritmer och allt vad det heter. En sån här vecka till, sen är det lugnt igen och då blir det bättre här också!
Ha det fint!

You will not do incredible things without an incredible dream.

Bilder: Weheartit.com

Happiness is not a thing to wait for, but what you create.

 
Statistiken går uppåt, sjukt kul att se!!
Har haft fullt upp hela dagen. Först var det skola, sen sånglektion, lite plugg, pass på gymmet och nu är det plugg som gäller igen. Har som sagt riktigt mycket plugg just nu, vet knappt vart jag ska börja!
Imorgon är det jobb som gäller, och plugg såklart. Otroligt kul liv jag har just nu.
 
Har bokat bussbiljetterna till Göteborg nu i alla fall. Verkar som vi kommer bli ett gäng vilket verkligen är jättekul! Och ännu fler placeringar har dykt upp, särskilt under gårdagen då tre placeringar ramlade in. Ännu ingen till mig, men jag väntar tålmodigt! 
 
Nej nu måste jag återgå till plugget, ska köra lite till innan jag sätter på något serieavsnitt.
Hoppas ni har det fint vänner!

Tar du chansen blir de, ambulansen blir de!

Bilder från min och Lydias mobiler från veckan. Ni får ha överseende med kvalitén, mobilbilder som sagt!
 
Vi började med en bussresa på 8 timmar - vilket ledde till lite halvseriösa bilder på mig och finaste Lydia
 Fikapaus på det vanliga stället - och självklart bjöds det på Fersken
Jag och finaste tjejerna bestämde oss att köra i mustacher första dagen - snyggaste brudarna i backen vart vi!
Vi chillade runt i skogen och i värmestugan
Åkte runt i bästa backarna med bästa folket - Lydia till vänster och Hanna till höger
På kvällarna vart det spex på vandrarhemmet med lekar, dagbok och dagens bell
Vänster - jag är ingen höjdare på skogsåkning, träden fick akta sig! Höger - coola kusinen och fina Evelina
Fina trysil till vänster - delar av bästa Bankerydsgänget till höger
Sista dagen samlades vi nästan hela gänget och körde människoslalom ner för backen
 
Vi var alltså ett gäng på 60 ungdomar födda 00-94 och 15 ledare i alla möjliga åldrar som var iväg nu under lovet. Bodde i Sälen och åkte skidor i Trysil. Rubriken är från en sång vi sjöng i bussen varje dag på väg till backen.
 
Kan sammanfatta dom här dagarna med mycket skratt, bästa folket, go gemenskap, mysiga andakter, grym skidåkning och bara BÄST! Måste säga att Bankeryds två frikyrkoförsamlingar kan ha grymmaste ungdomarna någonsin, så sjukt bra är ni allihop! GILLAR ER!

You were born an original. Don't die a copy.

 
Efter en lång dag i skolan var det bara att dyka ner i skolböckerna när man kom hem igen. Har mycket plugg de här två veckorna, så det är bara att köra! Försov mig inte i morse i alla fall, stolt! Fick till och med ett "nämen Sara, är du redan här? Det var något nytt" av min lärare i morse. Ett tecken på att jag har försovit mig lite väl mycket kanske??
 
Roligt att träffa alla fina klasskompisar igen i alla fall, har alltid så sjukt kul i skolan tack vare dom!
Nej nu ska jag återgå till min matte och nationalekonomi, trysilbilderna kommer upp senare ikväll när jag har pluggat klart.
 
Ha det fint!

Life is either a daring adventure, or nothing.

Dagen har bestått av plugg och jobb, typiskt söndag! Söndagsångesten är stor idag, vill verkligen inte tillbaka till skolan! Har sjukt mycket plugg kommande veckorna, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Men har en del kul på gång också, på lördag är det äntligen dags för utbytesträffen i Göteborg! Är så taggad, tror det blir riktigt bra! Ska bli så kul att träffa en del av alla utbytisar som finns och kunna snacka med några som verkligen förstår vad man går igenom. Vännerna har tröttnat på mig för länge sen!
 
Har fått Lydias mobilbilder så ska försöka få upp Trysilbilderna imorgon. Nu ska jag sova, ska försöka att inte försova mig imorgon. Har försovit mig i princip varje måndag hela tvåan, ska försöka ändra på det nu!
Hoppas ni har haft en grym helg och får en grym vecka!
 
 

Jag är hemma!

Nu är jag hemma efter en grym vecka med finaste människorna i bästa Trysil! Har haft det så sjukt bra med härlig skidåkning och gött häng.
 
Bilder från veckan kommer när jag har samlat på mig från de andra som var med, men det kommer förhoppningsvis ganska snart.
 
Hoppas ni läsare kommer tillbaka nu när jag också är tillbaka, har lite inlägg på gång. Angående placeringar har det kommit några i veckan, mest till de andra organisationerna, och tyvärr ingen till mig. Vet inte hur många med YFU som har placering till USA just nu faktiskt, men minst två år det i alla fall. Man blir lika glad varje gång det kommer en placering, även om den inte är till än själv.
 
Har spelat FIFA med min bror, och nu ska jag ta tag i packningen och allt plugg som har legat och väntat på mig.
Vi hörs finingar!

Trysil 2012

 
Några mobilbilder från förra årets Trysilläger. Riktigt grymt var det!
Hahaha angående näst sista bilden. Där har ni två av mina närmsta vänner, Jonatan och Simon. Sista dagen klädde dom av sig alla kläder och åkte i enbart mankini ner för backen under huvudliften. Blev en folksamling uppe vid liften när dom klädde av sig, och folk kom fram för att ta kort med dom. Och hjälp vad folk glodde när dom åkte ner för backen! Otroligt sjuk grej, otroligt sjuka människor, men jag gillar dom ändå!
 
Tyvärr är det inte så många äldre som ska med på lägret i år, och killarna i gänget ska inte heller med. Dom anmälde sig till en kyrka i stan för att åka till Åre, men sedan ändrade dom om så att deras resa också gick till Trysil. Vid det laget var vår resa redan full, så vi får träffas i backen i stället! Kommer nog bli riktigt fint ändå, vi har många planer på att göra det grymt!
 
Hoppas alla får en härlig vecka nu, med eller utan sportlov! Så hörs vi när jag kommer hem igen!
Stor kram!

I will rise undefeated

 
Två smygfotade mobilbilder på mina snygga vänner! Evelina och Oskar på den första, Oskar och Jacob (som förövrigt också är min kusin om någon skulle vilja veta) på den andra.
Hade en grym kväll igår, har inte skrattat så mycket på länge. Jag behövde det kan jag säga! Har så sjukt fina vänner, kommer bli otroligt svårt att vara borta från dom i ett år. Körde Soc Wars (asroligt!) och satt och snackade, bra kväll!
 
Nu är det packning och sånt där roligt som står på schemat. Imorgon åker vi!
Slänger upp ett inlägg till ikväll, men det kommer inte bli någon uppdatering under veckan om det inte är så att det händer något speciellt. Typ som ett särskilt telefonsamtal eller något!

Sportlov

Kan inte annat än skratta åt franskaprovet jag gjorde idag, så vidrigt dåligt gick det! Får hoppas på godkänt i alla fall, men mycket mer blir det nog inte. Satsar högt i alla andra ämnen, men franska är jag glad om jag klarar mig!
 
Nu har jag i alla fall LOV, vilket känns så sjukt bra! Är taggad till tusen!
Trots en massa plugg framför mig ska jag bara njuta i Trysil nu några dagar innan jag tar tag i allt det. På söndag sticker vi, det kommer bli så fint!
 
Nu ska jag käka och göra mig i ordning, sen blir det tonår.
Ha en fin fredag vänner!
 

Je t´aime

Efter en lång skoldag 8-5 var man ganska så lagom slut när man kom hem! Tur att jag har så grym klass, det gör dagarna betydligt lättare!
Sen jag kom hem har det varit franskaplugg för hela slanten. Sista franskaprovet någonsin imorgon bortsett från nationella. Så otroligt skönt! Franska och jag går verkligen inte ihop. Har varit tvungen att läsa det nu i ettan och tvåan, men slipper det till trean sen. Så om jag klarar det så ska det firas sen!
 
Bara imorgon kvar dessutom, sen tar jag sportlov. Och då blir det TRYSIL! Sjätte året i rad nu, och jag är lika taggad som alltid!
 
Nu ska jag se någon serie tänkte jag, hoppas ni har haft en fin dag allihopa!
 

Den där eviga väntan

Så har vi den där eviga väntan som alla utbytesstudenter får genomgå innan de ska iväg på ett utbytesår. För en del handlar det bara om någon månad, medan för andra kan det ta över ett halvår. Pratar såklart om väntan på värdfamilj.
 
Dom första placeringarna har börjat ramla in nu, idag var det ytterligare en som fick placering. Är så taggad på att veta vart jag ska! Första YFU studenten har tydligen också fått sin familj, en kille som ska till Kansas. Det har skapats en YFU grupp på facebook nu, blir så taggad på avreselägret av att prata med alla där. Ska bli så kul att träffa alla i Stockholm innan vi åker!
 
Släkt och vänner har redan börjat med den frågan, vart ska du? När får du veta vart du ska? Och svaret på den frågan är att jag har ingen aning! Vet inte ens vilket område mina papper är i! Och det verkar på Mads-Erik på huvudkontoret som de flesta får sina familjer i juni-juli någon gång. Hoppas verkligen inte jag är en av dem som får så sent!
 
Lite tankar sådär på kvällen, nu ska jag se något serieavsnitt!
 

So you fight and you fight and you fight to change.

Slänger in en kvällsblogg idag också, kvällar och nättar är mer min tid på dygnet faktiskt. 
Har suttit och pluggat franska enda sen jag kom hem från frisören. Kan fortfarande ingenting. Har 142 glosor, och när jag gjorde ena kapitlet så satte jag 3 av 72. Har lite att göra alltså! Franska är verkligen inte min grej! 
 
Skola och sånglektion imorgon, och sen blir det franska hela kvällen. Tagga lovet säger jag bara!
Inget nytt på USA fronten tyvärr, hoppas det händer något snart!
 
Stor kram till er!
 

My weekend

Mobilbilder från helgen. 1. Grymmaste gänget på Dios i fredags 2. Killen med coolaste frillan på hela melodifestivalen 3. Fina Amanda och Hanna 4. Amanda öser för fullt! (haha tur att hon inte har adressen till min blogg än, hon skulle slå ihjäl mig om hon såg dethär)
 
Har haft en grym men fullsmockad helg.
Började helgen på Dios tillsammans med grymma vänner. Lördagen bjöd sedan på jobb och sen åkte jag hem till Amanda och såg på melodifestivalen med henne och Hanna. Måste förövrigt säga att alla bidragen verkligen sög! Idag var jag först i kyrkan då jag har ansvarsvecka, och sen var det jobb igen på kvällen. Tappade räkningen över hur många bussar vi hade de två första timmarna. Men det gick bra det med!
 
Nu ska jag plugga innan jag ska kika lite på Super Bowl.
Skola imorgon, och sen ska jag äntligen klippa mig. Mitt hår ser ut som ett skatbo!
Hoppas ni har haft en grym helg finingar! 
 

T.G.I.F

 
Så sjukt skönt med fredag igen, är helt slut efter att ha börjat åtta hela veckan. Hur orkar folk med det egentligen? Är otroligt tacksam för mina sovmornar kan jag säga!
 
Ikväll blir det tonår som vanligt, alltid lika kul med härliga människor där!
Imorgon blir det jobb till klockan fem, och sen ska jag nog träffa upp lite vänner på kvällen tror jag.
Har en fullspäckad helg som vanligt och inte en ledig stund på söndagen heller, men det tar vi då.
 
Fick ett brev från YFU idag, alltid bästa posten! Det här handlade i alla fall om hur man ska tänka angående sociala medier nästa år, fick en faktiskt att tänka till lite angående hur man ska använda sig av facebook och skype osv. De rekommenderade dock en blogg, och de kommer länka våra bloggar från hemsidan om vi vill. Kan vara kul!
 
Nu måste jag börja göra mig i ordning, är otroligt seg så måste börja i tid. Det är alltid jag som kommer sist till allting!
Ha en grym fredag allihop så hörs vi imorgon!

RSS 2.0