Ny blogg!

Var en del som ville att jag skulle blogga under mina två veckor i USA och tänker att det ändå hade varit kul att ha en blogg att skriva i även här hemma samt för mina USA resor både nu och i sommar så tog tag i bloggen jag startade när jag kom hem men sedan aldrig skrev i. 
 
Den är inte färdigkordad eller färdiguppdaterad på långa vägar men tänker att den duger att skriva i för USA resan i alla fall så jag hoppas att ni vill följa min resa och sedan även livet här hemma trots att mitt utbytesår är över! HÄR hittar ni bloggen och det är bara att gå in och läsa samt följa på bloggen så kan ni få följa min resa tillbaka i mitt andra hem som börjar om bara 4 dagar! Helt stört! Ha en bra jul fina ni så hörs vi på den nya bloggen, pussar!
 
 
 

10 dagar kvar

Hej alla fina som fortfarande kollar in här! Har fått in flera frågor sen jag bloggade sist och jag har svarat på alla i kommentarsfälten så det är bara att gå in och kolla där. För övrigt är det äntligen jullov om endast 2 dagar och det är bara 10 dagar kvar till jag får åka tillbaka till mitt andra hem!! Alltså är så otroligt taggad så ni anar inte, hoppas på två grymma veckor i mitt andra hem på andra sidan Atlanten. Finns det intresse för uppdatering under tiden jag är där kan jag säkert fixa något, blir nog dock på en annan blogg och inte här då jag bara vill ha mitt utbytesår i denna bloggen. Men vill ni ha uppdatering under tiden?? För då kan jag försöka fixa det!
 
Tänkte svara på senaste frågan jag har fått här i inlägget, annars ligger svaren som sagt i kommentarerna. 
 
Hej! Följde din blogg hela förra året och den var jätte inspererande. Har en fråga om hur det känns att vara tillbaka i gymnasiet när dina vänner har tagit studenten och dina vänner i USA är på college?
Åh vad kul att höra, glad att bloggen var uppskattad! Att mina vänner i USA är i college känns inte så jobbigt, känns nästan skönare att dom går vidare än att dom skulle gå tillbaka till Dakota och träffas varje dag medans jag inte får se dom alls. Vet att de allihop trivs sjukt bra också så jag är bara glad för deras skull att allt går så bra för dom. När det gäller här hemma så är det faktiskt inte så jobbigt att vara den enda som är kvar i gymnasiet som jag trodde att det skulle vara. Ändå ganska skönt att fortfarande inte behöva ta ansvar och ha lov och sådär. Så det som är jobbigt är väl inte att vara kvar i gymnasiet utan det är snarare att mina kompisar är klara och ska ge sig ut och resa vilket gör att jag i princip är den enda som är kvar i mitt kompisgäng snart. Så för att sammanfatta det: tycker det är skönt att mina kompisar i USA är i college i stället för kvar på Dakota, gör mig inget att fortfarande vara i gymnasiet men är däremot jobbigt att alla mina vänner åker iväg på olika håll. 

RSS 2.0