Glad Påsk finingar!

Tänkte börja med att önska Glad Påsk till alla fina läsare, även om det är lite sent kanske! Nästa påsk firar jag i USA, känns lika sjukt varje gång man tänker på det!
 
Jag har nu avklarat tre jobbpass för den här påskhelgen, och har bara morgondagen kvar. Idag var det riktigt lugnt faktiskt, men gårdagen var kaos och vad jag har hört kommer det vara likadant imorgon. Men kaos är faktiskt ganska kul! Särskilt när det handlar om fulla raggare som sjunger och ska försöka vara flörtiga och roliga. Runt hela A6 var det kaos med bilar, och pappa kunde knappt komma fram för att hämta mig. Tur att det bara är morgondagen kvar innan det blir lugnt igen!
 
Annars så åkte resten av min kära familj till Sälen med kusinerna idag, vilket innebär att jag bor själv hemma tillsammans med hunden fram till torsdag. Lite tomt, men ganska skönt!
 
Ikväll ska jag bara se någon film och ladda upp inför sista jobbdagen imorgon, har varit fullspäckade dagar och kvällar det senaste.
Hoppas ni har haft en härlig påsk!
 

Nu tar jag påsklov

Har några kaosdagar nu som sagt, så får se lite hur det blir med uppdatering.
I onsdags jobbade jag fem timmar efter skolan, och igår gick jag i skolan 8-17 innan det äntligen var LOV! Började lovet på bästa sätt genom att gå på bio med två fina tjejer. Vi såg The Host (genom dina ögon), och även om boken som vanligt är mycket bättre var den helt klart sevärd.
 
Idag ska jag jobba 13-19, och sen ska jag träffa lite vänner. Tror det var tal om Tre Dagar, en påskkonferens, men jag får se om jag orkar det alltså. Det kommer vara kaos på jobbet hela helgen tack vare bilmässan. Lördagen bjuder även den på jobb, 13-21, och likadant gör söndag och måndag.
 
Så börjar jag alltså mitt lov, men sen har jag lite ledigt och roliga saker på gång! Hoppas ni får en bra helg hörni, jag uppdaterar när jag kan!
 

Summerfeelings

Bild från midsommar. Från vänster: Tilda, Fanny, Jag, Hanna.
 
Tänkte ta och tipsa er om en blogg som tillhör fina Tilda, tjejen längst till vänster på bilden. Den finns i min meny, och ni hittar den även genom att trycka HÄR.
Förra veckan blev hon antagen till ett utbytesår i Spanien, och nu är jag alltså inte längre ensam härifrån att åka iväg nästa år. Otroligt glad för hennes skull, och jag tycker helt klart att ni ska kika in på hennes blogg!
 
Nyss hemkommen från skola och sånglektion. Var på studiebesök på Sveriges Radio på medialektionen idag, sjukt kul faktiskt! Fick se när dom körde live från studion och sådär. Nu ska jag snart dra iväg till gymmet för aerobicpass, ha det fint!

There’s no next time. It’s now or never

 
Skola, plugg och sh'bam pass på gymmet. Så har min dag sett ut! Inte speciellt händelserik alltså.
Två placeringar i utbytesgruppen idag, hoppas verkligen att det är min tur snart!
 
Har inte så mycket att uppdatera om just nu, och i helgen kommer det vara ännu värre då jag jobbar fredag-måndag. Så passa på att ställa frågor om ni har några!
 
Nu är jag ganska död, så ska bara ta och se ett serieavsnitt. Imorgon väntar studiebesök på SR och lite annat skoj.
Puss finingar!

My weekend

Här har det ekat tomt under helgen, men det har ju ändå inte hänt något nytt på USA fronten så jag tror ni har klarat er ganska fint ändå?
 
Jag har i alla fall haft en riktigt bra helg! I fredags mötte jag upp några vänner på tonår, och sen drog vi hem till Amanda och hennes lilla stuga ett gäng för lite mys. Min fina vän Markus som i vanliga fall pluggar i Göteborg var hemma i helgen och kom in till Bankeryd, var längesen jag träffade honom så det var väldigt kul att snacka med honom!
Lördagen sen, slappade i princip igenom hela dagen, och sen på kvällen drog jag återigen upp till Amanda för mys i hennes fina stuga (som ligger på hennes tomt, typ där vi alltid hänger) med några fina tjejer. Tittade på The Notebook, bästa filmen, och pratade och skrattade så tårarna rann. Sjukt bra kväll!
Idag var det upp tidigt för att köra media i kyrkan. Väl hemma har jag tagit årets första tur på longboarden, otroligt härligt! Nu tänkta jag ta tag i lite plugg inför veckan, sen blir det nog titta på någon film.
 
Hoppas verkligen att det händer något USA relaterat snart, har varit väldigt tomt med placeringar och sådär det sista.
Hoppas ni har haft en grym helg fina ni, pussar!
 

It´s time to start living.

Chillar på som vanligt, har verkligen så slappt i skolan nu så det är inte sant! Men det är också så otroligt skönt efter flera stressiga veckor!
Skulle slutat klockan 5 idag, men radiosnubben vi har på ljudet i medieproduktionen dök inte upp och eftersom vi inte har någon utrustning fick vi sluta. Efter att ha filmat till vårt projekt i engelskan kunde jag åka hem och kom alltså hem betydligt tidigare än väntat.
 
Har gått en långpromenad med hunden, och nu avslutade jag precis ett skypesamtal med Emma på över en timme. Träffade henne på utbytesträffen i Göteborg, och vi har haft lite kontakt innan dess också. Hon ska också till USA med YFU, och eftersom jag inte har någon kompis här hemma som ska iväg som jag kan snacka med så är det skönt att kunna ringa upp någon som förstår alla tankar och frågor man har. Ser fram emot nästa utbytesträff, när den nu blir!
 
Nu får jag se vad jag ska hitta på, chillar vidare helt enkelt!
Puss på er!
 

Stipendiefonder

Sådär, här har ni alltså inlägget med några stipendiefonder. Har skrivit med fondernas ändamål och sådär så ni ser lite vad som behövs för att söka de olika stipendierna. Jag har inte sökt alla dessa fonderna, utan jag tog med några av de jag vet finns. Som ni ser behövs det att man bor på ett visst ställe och sådär för att beviljas en del stipendier.
 
Jag har valt att ta bort några av dom största då ni säkert har koll på dem, och de är otroligt svåra att få! Jag har kontaktuppgifter till nästan alla fonder om det är så att ni inte orkar googla fram det. Glöm inte att kolla upp VAD de olika fonderna efterfrågar i sina ansökningar, och under vilken tid på året de tar emot ansökningar samt vilka kriterier man ska uppfylla för att kunna söka stipendiet.
 
Ingeborg och Oscar Melins stiftelse
Stipendie och bidrag till barn och ungdom för deras utbildning och uppfostran. Kan sökas av enskilda personer bosatta i Sverige.
 
Per och Helena Dreijers stiftelse för allmännyttiga ändamål
Delar ut stöd eller bidrag för att främja vård och uppfostran av barn eller ungdom samt för att främja religiösa, välgörande, sociala, idrottsliga eller andra därmed jämförliga kulturella eller eljest allmännyttiga ändamål.
 
Stiftelsen syskonen Märta Norling och Henrik Nilssons fond för utbildning och fostran samt behövande
Ändamålet är att utan begränsning till viss familj, vissa familjer eller bestämda personer främja utbildning och uppfostran av barn och ungdom.
 
Tage Erlanders stiftelse för internationellt samarbete
För dig som ska åka till ett utvecklingsland och vars studier är ägnade att främja socialdemokratins allmänna mål om solidaritet, jämlikhet, fred och frihet. 
 
Skandiastiftelsen/Amphionstiftelsen
Stiftelsernas syfte är att lämna understöd för religiösa, välgörande, sociala, politiska, konstnärliga, idrottsliga eller andra därmed jämförliga kulturella eller eljest allmännyttiga ändamål.
 
Stiftelsen Magdeburg
Stiftelsen Magdeburg delar ut stipendier till sökande som ska börja eller går på gymnasiet. Den sökande ska vara folkbokförd i Uppsala kommun och vara svensk medborgare. Vid fördelning av stipendiemedlen tas hänsyn till den sökandes lämplighet för sin avsedda utbildning och ekonomiska möjligheter.
 
Gull & Stellan Ljungbergs stiftelse
Stiftelsens syfte är att främja studier på gymnasial och eftergymnasial nivå. Stipendiemedlen är främst avsatta för studier utomlands, där studierna förenas med språk. De sökande bör vara boende/studerande i Uddevallas eller Trollhättans kommun.
 
Willianska Stiftelsen
Stiftelsens ändamål är att beträffande barn och ungdom från Göteborg främja vård och uppfostran eller lämna understöd för beredande av undervisning eller utbildning. Styrelsen prioriterar i första hand de studenter i utlandsstudier som inte kan erhålla studiemedel och lån från CSN.
 
För att hitta fler stipendiefonder rekomenderar jag att ni använder er av sidan globalgrant (LÄNK). Det är där jag har hittat de flesta av fonderna. Du måste ha ett lånekort på ett bibliotek för att kunna logga in dock. Men det är en väldigt bra sida som är lätt och gratis att använda, så prova den!
 
Hoppas någon får nytta av någon av fonderna i alla fall! Vet utbytesstudenter som har fått stipendier från några av fonderna, och det skadar ju aldrig att söka!
Lycka till med sökandet, och bara fråga om det är något ni undrar om själva ansökan eller något!

Your imagination is your preview of life’s coming attractions

- Skola
- Sånglektion
- Gymmet
 
Där har ni en snabb sammanfattning av min dag. Annars så chillar jag mest omkring och njuter av att inte ha något plugg! Har dessutom inget jobb denna veckan, vilket är skönt då nästa vecka kommer bli väldigt tuff på jobbfronten!
Har börjat på inlägget på om fonderna idag också, så det kommer upp i morgon!
 
Nu tänkte jag sova fina ni, pussar!
 
Sommar typ nu tack!?

Make your life a mission – not an intermission.

 
Blir ett sent inlägg idag, men har väl egentligen inget att säga så lika bra det!
Heldag i skolan, hela klassen var lika trött vilket ledde till en rolig dag med inte så mycket gjort. Stötte sedan ihop med fina Alice i korridoren vilket ledde till en tvåtimmar lång fika med henne. Sån bra tjej, synd att vi inte hinner träffas oftare!
 
Nu tänkte jag sova, skola och lite andra planer är det som gäller i morgon. Ska försöka börja på inlägget om fonder imorgon också, så kanske det kan komma upp på onsdag.
 
Ha det fint!

Q & A

Fick en fråga jag tänkte svara på i ett inlägg, kanske är fler som undrar!
 
När kommer inlägget med fonder? ^^
och vad är bilkurragömma? :D
Fondinlägget tänkte jag försöka få upp i veckan, har inte så mycket plugg så har tid att ta tag i det nu. Tar lite tid att fixa bara, men det kommer snart!
 
Angående bilkurragömma, så är det bland det roligaste som finns! En bil gömmer sig, och de andra letar. Ungefär var femte minut skickar de som sitter i den gömda bilen ut ledtrådar om vart de gömmer sig, först ganska svåra och med tiden blir de lättare och lättare. Förra gången skickade vi ut ledtrådar via sms, nu körde vi med facebookgrupper. När någon har hittat den gömda bilen springer man ut och slår till på motorhuven och sen är det deras tur att hitta ett gömställe och skicka ut en ledtråd så de andra kan börja leta.
 
Så kan man väl förklara det lite kortfattat. Men som sagt, så galet roligt! Åkte verkligen runt i hela Bankeryd igår i jakt på gömda bilar, och vi hade så sjukt kul under tiden! Alltid lika roligt när man tror att man har listat ut vad en ledtråd betyder, ofta har man helt fel. Men vi lyckades faktiskt vara först med att lösa ledtrådarna vid ett tillfälle! Så ja, har ni tråkigt ett gäng någon kväll, dela upp er i bilar och kör bilkurragömma!

All great changes are preceded by chaos.

 
Dålig uppdatering här i helgen, men har haft fullt upp!
 
Fredagen blev otroligt lyckad, och vi hade sjukt kul! Även om vi fick avbryta tidigt då polisen kom, någon undrade väl varför det åkte runt en massa bilar kors och tvärs i hela Bankeryd, eller varför sex bilar snurrade runt i lilla rondellen varv efter varv ;)
På lördagen var det jobb som gällde, gick riktigt bra faktiskt! På kvällen träffade jag några fina tjejer, bakade kladdkaka och myste framför en film. Bra kväll!
Idag var det också jobb, gick bra idag också! Så gött när allt bara flyter på! Kom hem för någon timme sen, och nu ska jag bara slappa med några serieavsnitt och ladda upp inför nästa vecka. Inte lång kvar till påsklovet nu, och jobbet är jag ledig från enda fram till påskhelgen!
 
Hoppas ni har haft en bra helg fina ni!

It is never too late to be what you might have been.

 
Så vart det fredag igen, veckorna går verkligen fort nu! Det är en blandning mellan otroligt gött och otroligt läskigt måste jag säga! Vill att tiden fram till sommaren ska gå snabbt, men samtidigt kan jag tänka mig att stanna här ett tag till.
 
Ska snart dra mig in mot stan för att träffa några fina klasskompisar och ta en fika. Sen blir det tillbaka hit ut till Bankeryd för bilkurragömma! Kan vara bland det roligaste någonsin, och jag är astaggad!!
 
Helgen bjuder sedan på jobb både lördag och söndag, men ska väl försöka få in lite annat också!
Ha en mysig fredag finingar!

Sån sjukt bra dag!

Lite härliga iPhone bilder från dagen!
 
Sån sjukt bra dag idag! Slutade halv elva, och de två dm snö som kom igår plus strålande sol gör en på riktigt bra humör! Men nu vill jag ha vår, så snön får gärna försvinna igen!
 
Strax innan fem mötte jag upp några fina vänner, det var dags för att överraska Jacob och Oskar som fyllde 18 i måndags och tisdags. Tårta och annat gött, lite snabbfirande sådär med närmsta gänget innan deras fest nästa helg. Har skrattat så sjukt mycket ikväll, så fina vänner har jag!
 
Nu sitter jag o snackar i skype med några fina vänner, ni får ha det fint!

Uttråkad tjej!

 
Här ovan har ni resultatet av att sluta klockan 12 och inte har något plugg samtidigt som alla kompisar drunknar i plugg och därför inte kan hitta på något. JA, jag är uttråkad!
 
Hoppas ni har en grym dag, nu ska jag försöka hitta något bättre att göra!
Puss o Kram!

Every day is a chance to make the day better than yesterday

 
Har resurseftermiddagar i skolan alla dagar denna veckan utom fredag, vilket för min del bara innebär två lektioner på förmiddagarna. Slutade idag därför redan klockan 12, otroligt skönt! Hade dock utvecklingssamtal som gick finfint och tandläkartid efter. Hade hoppats på att bli av med den här metalltråden jag har i munnen sen tandställningen rök för två och ett halv år sen, men det verkar som den får sitta kvar ett tag till!
 
Nu ikväll har jag varit och kört ett dansaerobic pass på gymmet, och nu tänkte jag slappa med lite god frukt framför någon serie. Livet rullar på så sjukt fint här hemma, och jag njuter av allt även om tagget inför USA är på topp!
Ha det fint!

If you like it then you should put a smile on it!

Såg att det var besöksrekord igår, sjukt kul att se! Har som sagt inte gett ut bloggadressen till mina vänner än, så väldigt kul att så många har hittat hit ändå! Skriv bara en kommentar om du har någon fråga eller har något speciellt du vill att jag ska skriva om. Det här är ju trots allt min USA blogg, även om det blir ganska lite USA uppdatering just nu tyvärr. Och följ gärna bloggen på bloglovin så blir det lättare att se när jag har uppdaterat!
 
Follow on Bloglovin
 
 
Ledig dag idag som sagt, sjukt härligt! Otroligt gött väder här i Jönköping just nu, så passade på att sitta ute i solen nu under förmiddagen. Måndag idag dessutom, vilket betyder en ny vecka och nya placeringar! Kul att se vilkas tur det är den här veckan!
 
Nu tänkte jag ta och klara av lite plugg inför veckan, ha en fin dag vänner!
 

Silver Linings Playbook

Ganska nyss hemkommen från jobbet. Åtta ganska tuffa men faktiskt väldigt roliga timmar! Som sagt sjukt gött folk som jobbade idag, det gör allt så mycket lättare!
 
Gårdagskvällen vart väl helt okej i alla fall, tack och lov var det ju rätt låt som vann!
 
Nu ska jag se en film tänkte jag. Är tack och lov ledig imorgon, så sjukt gött!
Hoppas ni har haft en grym helg och får en mysig kväll!
 

It´s all because of You!

Det blev lite ändrade planer igår. Jag och några av mina fina vänner drog hem till en av mina tjejkompisar och sen blev det lite chill och mys. Sjukt bra kväll, så sjukt fina människor! 
 
Idag var jag och gymmade med en klasskompis på förmiddagen, och nu ska jag snart iväg och träffa några andra tjejkompisar som jag inte träffade igår för lite melodifestivalmys. Har inte jättehöga förväntningar på kvällen, men det blir nog bra!
 
Imorgon jobbar jag 11-19, heldag alltså. Sjukt härligt folk som jobbar dock, så tror det blir riktigt fint! Förhoppningsvis är det inte lika mycket kaos som förra helgen.
 
Ha en fin lördag vänner!
 
Snälla sommar, kom hit snart!

Everything you can imagine is real.

Hade inställd idrott idag vilket gjorde att jag bara hade två lektioner på eftermiddagen. Trots en franskaredovisning var det väldigt chill, och nu är det sjukt skönt med helg! Ikväll blir det tonår som vanligt, är inte sådär jättetaggad men det blir nog fint ändå!
 
I veckan har det ramlat in några placeringar precis som vanligt, men jag står fortfarande utan. Vill verkligen veta vart jag ska! Ca ett halvår kvar tills jag åker nu, och efter att ha väntat på det här i över två år känns det ganska nära. Sjuk känsla egentligen! Om ett halvår flyttar jag helt själv till andra sidan atlanten, för att bo med människor jag inte känner i ett land jag aldrig har varit i. Men jag är så sjukt taggad på det här!
 
Ha en härlig fredag!
 

Knugen är på besök!

 
Sjukt bra dag idag, trots lång dag i skolan! Fick fyra timmars hål och valde då att åka hem mitt på dagen. Satt ute i solen och njöt och åkte tillbaka in för att få reda på att lektionen blev inställd. Tackade Lizbeth för den och tog i stället och började spela in en film till engelskaprojektet tillsammans med fina klasskompisar. Dissade då kungen (knugen) och Silvia som var på besök här i stan, men klarade mig ganska fint utan kungens tal och Silvias vinkning. Hade sedan en väldigt rolig första ljudlektion och sen åkte jag hem och däckade i soffan. Så där har ni min händelserika dag!
 
Nu ska jag se några serieavsnitt, inställd idrott imorgon innebär lång härlig sovmorgon!
Ha det fin vänner!

Finansiera ditt utbytesår

Som de flesta av er läsare säkert vet vid det här laget så ska jag betala hela organisationsavgiften plus lite andra avgifter för mitt år själv. Jag har nu bara 5 000kr kvar innan organisationsavgiften är klar! Är så sjukt stolt över mig själv för att jag har lyckats få ihop så otroligt mycket pengar! Jag ska trots detta fortsätta jobba lite i sommar för att få ihop till extra att använda under året.
 
Då jag inte har gett ut bloggadressen till mina vänner än (men jag vet att en del av er har hittat hit ändå! ;) ) så gissar jag på att majoriteten av er bloggläsare är blivande utbytesstudenter, och jag tänkte därför ge lite spartips för er som måste betala hela eller delar av erat år själva. Jag har själv lyckats få ihop till min dröm, och jag hoppas att ni inte låter er hindras bara på grund av den höga kostnaden! Hoppas ni uppskattar inlägget och får lite pepp att själva spara ihop pengar inför ert år!
 
Skaffa ett speciellt sparkonto
Ha ett konto som du själv har koll på dit du för över alla de pengar som du sparar inför ditt år. Ligger de på ditt vanliga konto är det lätt att pengarna går till något annat, och det är svårare att hålla koll på hur mycket pengar du har fått ihop.
 
Skaffa ett jobb
Är det så att du ska få ihop en lite störra summa, till exempel fickpengarna eller hela avgiften, så är det tyvärr väldigt svårt utan ett jobb! Kanske kan du jobba extra på dina föräldrars jobb på loven? Eller har du någon annan släkting, vän till familjen som du kan jobba extra hos? Om inte, sök jobb! Antingen sommarjobb eller extrajobb, eller varför inte satsa på både och? Jag har jobbat på McDonalds i snart ett år nu, och innan dess jobbade jag extra hos min pappa på loven. All lön går direkt till mitt USA konto, så allting används till USA!
 
Spara studie/barnbidrag
Spara pengar från ditt studie/barnbidrag. Genom att lägga undan några hundralappar varje månad kan man få ihop en ganska stor summa i slutändan. Genom att dra in på en del saker som fika och schopping går det att leva på runt 400 kr i månaden om man vill! (ja, jag lever på ca 400kr i månaden. man vänjer sig, det gäller att prioritera helt enkelt!)
 
Hjälp till hemma
Kolla med dina föräldrar om det finns något som de behöver hjälp med och som du kan få betalt för. För två sommrar sedan skulle vi måla om garaget samt grunden på huset, och genom att hjälpa till fick jag några hundralappar som mamma och papap förde över till mitt USA konto. Kanske har dina föräldrar något liknande projekt på gång? Eller kan du få betalt för att städa hela huset? Kolla även med grannar och vänner till familjen om någon kanske behöver barnvakt, klippt gräsmatta eller liknande.
 
Önska dig pengar i julklapp och födelsedagspresent
Önska dig pengar insatta på ditt USA konto i julklapp och när du fyller år. Du kanske får dra in på några andra önskningar, men vad är chansen till att få åka till USA mot så mycket annat?
 
Stipendier
Sök stipendier! Finns så otroligt många fonder som man kan söka till när man ska iväg på utbyte. Jag har ett dokument med fonder som jag har sökt och som jag vet att man kan söka, och jag tänker att jag sätter ihop ett annat inlägg med tips på fonder om det är någon som tycker att det skulle vara intressant.
 
Ett tips är att ni ansöker inför året så tidigt som möjligt. De flesta organisationer använder sig av avbetalningar, och det är då ganska skönt att ha lång tid på sig att få ihop pengarna mellan varje inbetalning. Men är du sent  och jobbar hårt ska det inte vara något problem heller!
 
Tänk på att inget du gör är för litet. Flera småsummor kan i slutändan bli något stort! Bara fantasin sätter gränser egentligen!
 
Låt inte pengar få stå i vägen för att uppfylla din dröm, det går om man vill!

Happiness is a journey, not a destination.

 
Haft en så sjukt bra dag idag, älskar allt just nu! Fick tillbaka matteprovet vilket gick över förväntan, sjukt nöjd! Talet i svenska gick också väldigt bra, det är bra väder ute, våren är på gång, jag har finaste vännerna både i klassen och på andra håll och livet leker just nu. Ser dessutom att statistiken bara går uppåt, sjukt kul att se! Ska försöka få till bra uppdatering också. Håller på med inlägget om hur man kan finansiera sitt utbytesår själv, ska försöka få upp det imorgon.
 
Var dessutom hos elevregistret idag och lämnade in lappen om studieuppehåll, så nu är det fixat också. Känns bra! Annars händer det inget nytt på USA fronten tyvärr.
 
Nu ska jag ta tag i lite plugg och sen ska jag kila till gymmet.
Ha det bra!

My life is my message.

Höll på att somna på gudstjänsten i förmiddags, och sen åkte jag direkt till jobbet där det verkligen var kaos! Tappade räkningen över hur många bussar vi hade under dagen, men vid ett tillfälle var det fyra samtidigt. Sex timmar i den stressen och kaoset och nu är jag ganska så lagom trött. Skjuter upp debatterande talet och annat plugg tills senare och tänkte nu bara se en film och slappa. Behöver det känner jag!
 
Bra helg har det varit i alla fall, och nu kör vi ännu en vecka med skola och mycket plugg.
Hoppas ni har det fint vänner!
 

Live life to express, not to impress.

 
Hade en grym kväll igår, finaste vännerna har jag! Efter att ha sovit alldeles för lite drog jag mig ur sängen i morse för att åka in till stan för att sjunga på ett café som kulturskolan där jag tar sånglektioner anordnade. Kunde ha gått bättre, men sjunger inför folk så sjukt sällan så hade nästan räknat med det!
Sen har jag avverkat lite plugg inför veckan, eftersom morgondagen ser ganska fullsmockad ut. Jobb och lite annat står på schemat då.
 
Ikväll blir det möta upp fina tjejerna på bilden ovan plus några till för melodifestivalen och lite mys. Härlig kväll med tjejgänget helt enkelt!
 
Tänkte fixa ihop ett inlägg för er som måste betala hela eller delar av erat utbytesår själva. Blir så otroligt stolt över mig själv när jag ser hur otroligt mycket jag har och kommer få ihop! Jag kommer verkligen lyckas med detta! Så för er som behöver lite spartips, det kommer i veckan!
 
Hoppas ni får en mysig lördag!

This Friday Night.

Bara för att vi är så fina tar vi en bild till, haha!
 
Äntligen är den här jobbiga veckan över! Matteprovet är avklarat, och jag tror det gick ganska bra. Nästa vecka har vi också en hel del, men dom stora proven är över och det känns så sjukt skönt!
Ska snart göra mig i ordning och dra mig bort mot tonår där mina fina vänner kommer befinna sig. Dodgeball var det som stog på programmet idag, sjukt kul!
 
Hoppas ni får en fin fredag vänner!

RSS 2.0