Frågor + En Överraskning

Fick in två frågor som jag tänkte svara på samt att jag har en överraskning att dela med mig av! Hade tänkt lägga upp detta i en videoblogg men videofilerna la av i programmet när jag var nästan klar med redigeringen så då gav jag upp. 
 
Hur åkte du till skolan, fick du skjuts av dina värdföräldrar?
I första familjen tog jag bussen eller fick skjuts av min kompis Travis, i andra familjen fick jag och Lauren skjuts av Tony (värdpappa). 
 
Hej! Hur kändes det när du kom hem till Sverige? Hur är det nu?
Jag har helt ärligt kämpat otroligt mycket med att vara tillbaka i Sverige. Vet att det har varit olika svårt för alla, en del tycker bara att det är jätteskönt att komma hem och en del tycker precis som jag att det har varit jättetufft. Det som har varit jobbigt är väl just det att alla mina vänner har tagit studenten medans jag fortfarande är kvar i gymnasiet, och nu ska i princip alla ut och resa medan jag är fast i Jönköping. Så jag tycker fortfarande att det är otroligt jobbigt att vara hemma även om det börjar rulla på lite bättre men jag tänker på USA varje dag och vill bara åka tillbaka. 
 
Och DÄR kan vi koppla vidare till min överraskning som är att JAG SKA TILLBAKA TILL USA PÅ JULLOVET!  Alltså jag tror inte ni förstår hur sjuuuuukt taggad jag är på det här! Bokade biljetterna i september efter att jag hade fått sommarlönen och insåg att jag inte behöver vänta enda tills sommaren med att åka tillbaka. Kommer vara där från 27 december till 11 januari så typ exakt två veckor blir det. Min värdfamilj kunde inte ta in mig då min värdkusin gifter sig och de därför kommer ha massa släkt bonde hos sig så jag kommer i stället bo hemma hos Brennan och hans familj vilket jag tror blir jättebra för jag älskar verkligen hans familj! Brennan och jag snackar fortfarande via sms i princip varje dag men kan helt ärligt säga att jag ändå är lite nervös över att åka tillbaka och träffa honom igen men jag tror och hoppas att det går bra!
 
Jag kommer alltså få komma tillbaka 6 månader innan det egentligen var tänkt och jag är så taggad på att få träffa alla igen och att få gå på practice och träffa coach Z och att äta froyo och taco bell och dricka slurpees och gå till Rochester och titta på alla christmas lights och åååååh alltså ni anar inte vad jag ser fram emot det här!! Brennan åker tillbaka till college den 5 januari och han vet inte om han kommer kunna komma tillbaka på helgen så då får jag bo själv med hans familj men tror det funkar. Alla som är i High School börjar även dom skolan den 5 men tänker att jag kan åka dit någon dag i alla fall och träffa lite lärare samt vara med på practice efter skolan. Kommer nog knappt bli någon uppdatering när jag är där men kan säkert slänga in något när jag kommer hem om hur det har varit om det är så att ni vill det. 
 
Imorgon får jag höstlov och det kunde inte komma lägligare, så sjukt trött på skolan nu. Lovet bjuder dock mest på jobb men tror det blir bra ändå! Pussar vänner!

Question and Answer

Fick en fråga som jag tänkte ta upp i ett inlägg bara för att få lite liv i bloggen! Annars så brukar jag svara på kommentarerna i kommentarsfälten, så har ni kommenterat det senaste så kolla där. Livet här hemma flyter på, har dock sjukt spännande nyheter som jag tänkte dela med mig av ganska snart, alltså åååååh ni anar inte vad taggad jag är just nu! Funderar även på att starta upp en ny blogg då jag saknar bloggandet lite faktiskt. Kram på er alla fina som fortfarande tittar in varje dag!
 
Hej! Jag funderar på att åka till usa som utbytesstudent efter nian, jag är alltså 15 år. Tycker du att det är för tidigt att åka när man gått ut nian? Jag är riktigt nervös då min konstiga studievägledare sa att det inte var en bra idé, men jag vill verkligen det här! Ångrar du att du åkte? Var det svårt i skolan med att bara prata engelska? Har du några tips till mig som vill åka? En sak till, hur blir det med gymnasiet, när jag kommer hem så börjar jag väl bara i ettan som vanligt, fast med dom som är ett år yngre. Jag undrar också om man ska söka gymnasium när man kommit hem från usa eller om man gör det innan? JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! Kram fina du :)
Först och främst, GUD vad kul att du gillar bloggen! Blir lika glad varje gång! Alltså det finns väl egentligen både för och nackdelar med att åka direkt efter nian och det får man ju känna mycket själv hur mogen man är som person. Jag vet en del som har åkt efter nian som har klarat sig jättebra medans andra känner att de inte riktigt klarar av att vara hemifrån så länge utan de väljer att avbryta sitt år och åka hem. En fördel är ju dock att du slipper byta klass i gymnasiet utan du får gå alla tre åren med samma klass. 
 
Jag ångrar verkligen inte att jag åkte, jag kan helt klart säga att det är det bästa jag någonsin har gjort. Så funderar ni över att åka så säger jag bara ÅK ÅK ÅK!! Det är så sjukt värt det! Jag har alltid haft ganska lätt för engelska så jag tycker inte att det var jobbigt i skolan även om man såklart inte alltid förstod allting utan behövde be om hjälp ibland, men lärarna har ju såklart förstående för det. Enda tipset jag har om du funderar över att åka är sluta fundera och ÅK! Du kommer inte ångra dig! Och känner du att du är mogen efter nian så åk direkt efter, personligen kände jag att efter tvåan var lagom för mig men det är ju olika som man är som person. Sen när man är där finns det ju hundra tips man kan ge egentligen men det bästa jag kan säga är väl njut av tiden du är där, det går otroligt fort, våga prova nya grejer och var öppen mot nya saker, var framåt redan i början och ta vara på den uppmärksamheten du får. 
 
Precis som du säger så börjar du gymnasiet när du kommer hem om du åker efter nian och bara då att det blir med dom som är ett år yngre. Du söker då till gymnasiet från USA precis som du hade gjort om du var hemma. Hör av dig om det är något mer du undrar över! Kram!

RSS 2.0