Säsongens första track practice

Vet att ni har varit utan snö ett bra tag nu och att värmen har börjat komma till Sverige, och idag kom den äntligen hit också. Snön har börjat smälta och det var faktiskt riktigt härligt ute, så skönt!
 
Skolan flöt på utan något särskilt hände, ligger redan efter i photography och att jag ska vara borta en vecka samt har svårt att stanna efter skolan på grund av track gör ju inte direkt saken bättre, i yearbook var Ms Wagner borta och vi fick inte gjort särskilt mycket gjort med tanke på hur stressigt det egentligen är med boken just nu, i Choir satt vi inne i aulan och lyssnade på några av de som tävlade i Districts idag, history pratade vi om atombomberna under andra världskriget, English var titta på en film om klasskillnaderna här i USA (helt sjukt verkligen!!) och i theatre började vi läsa ett manus. Så yes, där har ni en snabb sammanfattning av en dag på high school.
 
Efter skolan var det då dags för säsongens första track practice och hjälp vad mycket folk det var! Helt stört verkligen! Vi delade upp oss i tjejer och killar och vi seniors började med att ta attendence, blev lite kaos innan alla fattade vart de skulle gå osv men det ordnade sig efter ett tag och vi körde uppvärmning samt att vi seniors ledde stretchningen. Sedan fick vi info av Timpa angående säsongen och lite sådär och efter det delade vi upp oss i distance, mid distance och sprint people för practice. Jag och Kayla tog med oss en grupp med nya löpare som tänkte satsa mest på 800m och 1600m (vilket är det jag mest kommer köra) och sprang fem minuter in the hallways, körde lite sprints samt abs och sen fem minuter till efter det. Riktigt slapp första practice med andra ord men jag har gått runt och hostat som en idiot hela dagen så det var ganska skönt.
 
En annan anledning till att vår practice var så pass lätt var att vi behövde komma ut från skolan tidigt då killarnas basketlag skulle spela Regionals mot Eisenhower. Vet inte hur det gick men det lär vi få höra imorgon, dom brukar dock inte gå såhär långt och Eisenhower är riktigt bra så skulle inte förvåna mig om de förlorade. Kul dock för har gått bättre än vanligt för flera av Dakotas sporter i år! I samband med att track började så började ju även alla andra spring sports så det har varit fullt upp med tryouts till alla möjliga sporter, det roliga med en så pass stor skola som Dakota är att det finns otroligt mycket att välja på.
 
Imorgon är det dags för oss i Womens att tävla i Distrikts Festival så har 1st and 2nd hour som vanligt, choir ska vi bara sitta i aulan igen då dom använder vårt choir room och sedan under 4th hour är det vår tur att tävla. Vi ska sjunga två sånger framför domare och sedan måste vi även göra sight reading och gå på någon typ av clinic. Vi missar alla luncher så efter det måste vi käka och sedan är det ingen idé för mig att gå tillbaka till class för jag ska hjälpa till mellan 1 och 5.45 och visa choirs från andra skolor runt och sådär. Så där har ni min morgondag i princip! Hoppas ni har haft en bra dag vänner, pussar!
 
Miss these girls like crazy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0