Fråga angående dator

Har svarat på de flesta frågorna under kommentaren det senaste men tänkte att det kan vara fler som funderar över det här så valde att ta upp den här frågan i ett inlägg.
 
Hej! Jag ska själv åka till USA i höst och var idag på intervju inför det! Det jag blivit lite fundersam över är om jag ska ta med en dator eller om jag ska satsa på en läsplatta (typ iPad) och så några externa hårddiskar som man kan spara bilder på? Har du med dig en dator? Vad rekommenderar du isf? :)
Först och främst, gud vad kul att du ska iväg som utbytesstudent! Hoppas verkligen du får ett grymt år! Personligen tycker jag att det har varit otroligt skönt att ha med en egen dator av flera anledningar. Först och främst så har bloggandet blivit mycket lättare, har ju alla mina bilder samt Photoshop osv på min dator. Sedan behöver man ju dator för skolarbete osv här också och då har det varit ganska skönt att ha en egen dator att kunna göra det på då Lauren ofta använder sig av familjens dator. Är dessutom lättare med skype osv då jag bara kan ta min egna dator inne på mitt rum när jag vill snacka med folk hemma, och känner jag för att inte socialisera mig med min värdfamilj utan bara se på film eller serier i mitt rum så kan jag göra det. Så jag ser personligen bara fördelar med att ta med sig egen dator, känner inte att jag spenderar för mycket tid framför den utan tycker bara att det har varit riktigt skönt att ha den. De flesta utbytesstudenter jag känner har tagit med sig egen dator men det varierar säkert från person till person vilket man tycker fungerar bäst. Så gör som du känner, hör av dig om du undrar något mer och lycka till i höst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0