Ett inlägg om gårdagen

Jag var alldeles för trött för att blogga när jag kom hem igår då det var en ganska händelserik dag så vi kör fredagens inlägg idag i stället.
 
Började med skola vilket flöt på precis som vanligt utan att något särskilt hände. Efter skolan så hade de seniors som skulle göra track ett möte i coach Timpas room inför säsongen. Vi var dock bara 12 stycken där och jag tror det kommer vara fler under säsongen sen. De flesta hade gjort xc också men var lite nytt folk så ska bli väldigt kul att lära känna dom sen! Är dock ca 200pers i vårat track team så är ett stört stort lag. I alla fall så pratade vi om apparel, vår nya track (som kommer göra att vi bara kan använda vår för hälften av säsongen), ansvar som vi seniors kommer ha och sedan det stora problemet för våra bästa seniors, prom. Detta året har de nämligen lagt prom dagen före vårt State meet, vilket är så otroligt dumt! Timpa säger själv att han inte kommer säga att någon inte får gå på prom men det är uppenbart att han inte vill att folk ska gå och de som går kommer inte få stanna hela dansen. Riktigt surt för dom verkligen!
 
Efter det gick vi till practice och då mötet tog ganska lång tid var det bara vi seniors som sprang, de andra var redan klara. Sprang mina 3 miles först tillsammans med Sarah och sedan själv och efter det körde jag lite styrka med killarna då Brennan var min skjuts hem. Fick alltså skjuts hem av honom och var hemma i ca en timme innan Angela hämtade upp mig och vi åkte hem till Monicas house (säger man att man åker hem till någons hus på svenska??) för att göra oss i ordning. Det var nämligen Glow Out på skolan på kvällen, Dakotas vinterdans.
 
Glow Out var informal så folk gick i princip runt i mjukisbyxor och t-shirt även om det var en del (jag bland annat, är inte helt amerikaniserad än) som var lite mer uppklädda i alla fall. Vi var i skolans gym och det blev lite fail då man inte kunde släcka ner riktigt på grund av säkerhetsbelysning men hyffsat mörkt blev det till slut i alla fall så man kunde se alla glowsticks och liknande som de hade delat ut när man kom in. De hade hyrt in en DJ från en av radiostationerna i närheten och även om han inte var världens bästa då han efter ett tag började spela samma låtar en andra gång i stället för att spela det folk önskade så var det helt okej. Var mest med Jill, Monica, Robert, Kaitria, Katelyn och Lauren men hade även en del vänner från Choir där så dansade med dom en del också.
 
Av skolans 2700 elever så var det bara ca 250 som kom vilket antagligen också var en av anledningarna till att det var lite segt. Men vi lyckades faktiskt göra så att det var ganska skoj ändå, även om det så klart inte var lika kul som homecoming. Dansandet låg på ungefär samma nivå dock, sättet folk dansar här borta är verkligen helt stört och ibland kommer jag på mig själv att bara stirra. Grinding är standarden och sedan finns det alla möjliga varianter efter det.
 
När dansen var slut vid halv 10 och vi hade dansat så vi hade ont i fötterna så åkte jag med Jill och Monica hem till Tylers house. Marah, Haley, Brennan och Lauren kom även dom lite senare och vi hade en stört rolig kväll! Tror ni känner igen de flesta namnen jag nämner här i bloggen nu men Tyler kan nog vara nytt, han är senior som är en av våra duktigaste killar i track. Riktigt lyckad kväll i alla fall, har inte skrattat så mycket på länge.
 
Så yes, där har ni min gårdag. Den här dagen har än så länge bestått av practice och lunch på en libanes restaurang men hur kvällen ser ut är ännu oklart. Hoppas ni har en bra helg vänner, pussar! 
 
Bild från dansen igår, tagen från DJns twitter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0