Practice + Buffalo Wild Wings

Sitter fortfarande och hoppas på ännu en snowday imorgon men några viktiga personer skulle ha möte vid klockan 9 och besluta hur det skulle bli och det var över en timme sedan så känns tyvärr som om det blir till att dra sig upp till skolan imorgon. Med fem dagars ledighet har detta nästan känts som ett lov, hur gött som helst!
 
Practice vid klockan 10 idag då, som sagt gjorde vi en dödar workout och jag ville mest dö men man känner sig ganska stolt när man har tagit sig igenom det! Och nu kommer jag antagligen inte kunna gå till practice förräns på söndag så jag behövde det!
 
Vid halv 3 åkte jag tillsammans med Lauren, Kaitria, Monica, Brennan and Jake till Buffalo Wild Wings, mitt första besök där och det var faktiskt riktigt gott! Riktigt skoj hade vi också så det var ett riktigt gött besök. Kom hem och tittade på tv och slappade ett tag, bokade biljetterna till Hawaii samt tittade på det nya avsnittet av Pretty Little Liars.
 
Jag borde egentligen gå och duscha nu eftersom vi antagligen kommer ha skola imorgon men känner verkligen inte för att göra det. Alla dessa snowdays har gjort mig riktigt lat känner jag, har haft fem extra dagar på mig att göra historieläxan som jag inte fattar men jag har fortfarande inte gjort klart den. Fattar den ju dock inte så kan alltid använda det som anledning imorgon.
 
Såg att flera av er har varit inne och nominerat, snälla fortsätt att göra det! Det går att nominera ända fram till 4 februari och det skulle verkligen betyda oerhört mycket för mig! Ett av priserna är att man kan få sin blogg publicerad i bokformat och det hade varit så otroligt häftigt att få en bok om mitt äventyr här i USA, om allt jag har fått uppleva och alla känslor jag har gått igenom. Så snälla snälla, tryck på bilden här nedanför och gå in och nominera min blogg till Årets Bästa USA-Blogg! I love you all!
 
Travel Blog Awards 2014! Billiga hotell till din resa hittar du hos Supersavertravel - 10.000-tals hotell att boka, världen över!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0