Valentines Day

14 februari, Valentines Day. Precis som med allt annat går amerikanarna all in och i affärerna har det varit helt galet när det kommer till godis osv, hela hyllor har varit ägnade enbart till Valentines Day.
 
I skolan har man under veckan kunnat beställa ballonger, blommor och klubbor som sedan har delats ut under skoldagen idag. Kom in någon och delade ut saker i princip varje klass och var väldigt många som gick omkring med blommor, ballonger, nallar, godis osv.
 
Efter skolan som flöt på som vanligt så var det dags för practice och trots en easy week så hade vi idag en stört jobbig workout. Kände väl mest för att dö efteråt, har ju inte sprungit ordentligt på ett tag nu och det känns. Kom hem och tog en nap och började sedan fundera över vad jag kunde hitta på ikväll, de flesta av mina vänner spenderade nämligen antingen kvällen med sina pojkvänner eller jobbade så fanns inte sådär jättemycket att göra. Har ju dock en svensk som är lika forever alone som jag här borta och som tack och lov bor i samma sub så gick över till henne.
 
Som alltid otroligt skönt att snacka med någon i samma situation om allt man stör sig på och tycker är konstigt här borta. Klagade även på hur otroligt dålig vår svenska har blivit, man övergår automatiskt till engelska utan att man tänker på det bara för att det är enklare.
 
Imorgon blir det practice och sedan får vi se hur dagen ser ut. För min del är det ju lov nu vilket är så stört skönt! Har lite saker planerat men inga bestämda dagar för det än så får se vad som händer helt enkelt. Hoppas allt är fint med er, pussar!
 
Me and my Swede when we went skiing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0