Show numero 2

Drog mig iväg till skolan idag men gick hem efter lunch då jag var så stört trött. Kom in till yearbook och ms Wagner kastade bara en blick på mig innan hon frågade om jag ville ta en nap. Omg YES, tog en av hennes hoodies och la mig i ett hörn i datarummet och sov fram tills Kelsie väckte mig två minuter innan klockan ringde. Kände dock att det var lika bra att jag åkte då jag ändå var för trött för att göra något i någon av mina klasser.
 
Här i USA är det dock inte lika smidigt som det är hemma om det är så att man vill lämna tidigare eller sjukanmäla sig. Hemma ringer man bara själv och skriver in sitt personnummer och så är det klart. Här måste en förälder ringa in och man måste sedan gå till the attendance office med sitt skol ID och få en lapp som de signerar för att visa att man har tillåtelse att lämna skolan. Här i USA har man verkligen ingen frihet i skolan över huvud taget, det är antagligen det jag saknar mest med gymnasiet.
 
Åkte hem och sov samt såg en film på datorn och sedan var det dags att åka tillbaka till skolan för en andra show. Mer folk i publiken än igår och allt flöt på smidigare, sjukt kul var det verkligen! Älskar danserna vi gör och allt är bara så stört skoj! Gjorde traditionerna igen före showen, den här gången skulle vi dock ge en komplimang till personen bredvid oss i ringen i stället för att säga vad vi var taggade på. Slutade med att i princip alla grät vilket inte direkt var tanken, älskar hur sjukt tighta vi har blivit i castet! Så stört härliga människor allihopa!
 
Showen flöt på bra som sagt och precis som vanligt var danserna med mina Hot Box Girls dom som var roligast! Efter showen hade dom candlelightning utanför skolan för Eric som dog förra helgen. Utanför skolan har de en stor sten som de målar om varje gång det händer något, oftast är det något roligt som har hänt men det här året har stenen målats om fyra gånger i minne till de som har dött från förra årets avgångsklass. Var faktiskt ganska många som var där trots kylan, Mixed Varsity sjöng en sång och sedan lämnade folk ljus, sjukt fint verkligen!
 
Efter det åkte vi vidare till Coney Island där vi hade dagens after glow och det var riktigt skoj! Imorgon ska jag sova ut och bara slappa hela dagen innan det blir dags för vår sista show på kvällen. Sorgligt verkligen, vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv när jag inte har sena rehearsals varje dag! Hoppas i alla fall att ni har haft en grym dag vänner, samt att ni får ett grymt sportlov! Pussar!
 
Selfie + Me and Nick
Me and Britney + Me and Canada + Me and Leah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0