We live in the world when we love it.

Bild från arkivet
 
Får bli ett snabbt inlägg idag då jag egentligen borde sova vid den här tiden om jag ska orka upp imorgon. Skola och practice som vanligt idag, hade min första Theatre Arts klass och känner att den kommer bli betydligt roligare än Algebra! Så är väldigt glad över det bytet!
 
Efter practice åkte jag till the mall med Sarah för att kolla på klänning till homecoming. Hjälp vad mycket olika klänningar det finns i alla affärer! Så sjukt kul att prova en massa olika, fanns så stört mycket fint. Fastnade speciellt för en klänning så får se om det blir så att jag köper den. Ni får dock inte se bild på den förräns det är dags för dansen vilket är den 11 oktober.
 
Imorgon kommer vi ha en massa olika drills under skoltid, så som fire drill, tornado-drill och lock down. I stället för att sprida ut allt de måste göra under flera dagar så valde de att lägga allt under samma dag och vi kommer därför att ha drills under varje period utom 4th då det är lunch under den perioden. De skickade ut ett mejl till alla lärare som de visade oss där det stog exakt vilka drills som skulle göras och exakt vilken tid. Blir ju otroligt verkligt då alltså! Men ska nästan bli lite spännande att se hur dom gör under lock downs och sådär, det gör vi ju inte i Sverige.
 
Annars imorgon så är det tänkt att vi ska ha ett race men jag hoppas verkligen att det blir inställt! Det ska nämligen bli 97 F imorgon vilket är ca 36 C plus att det är väldigt humid (tappar svenskan här, yes!) vilket gör det hela ännu värre och det känns som en bra bit över 40 C i luften. Blir det för varmt ställs alla sporter in och då även racet vilket jag hoppas på då ingen kommer springa särskilt bra i den värmen. Det blir dock inte bestämt förräns vid klockan 2 så vi får vänta in i det sista för att få veta det. Vi ska i alla fall köra på uppklätt imorgon bara för att vi har race, jag har dock inte så särskilt fina kläder än så kör på hyffsat vanligt. Men jämfört med de flesta amerikanare är jag alltid uppklädd i skolan! Blev visst inte så snabbt i alla fall, men nu måste jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon. Pussar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0