The only disability in life is a bad attitude.

Me and my lovely varsity-girls at the race
 
Vardagen flyter på här borta, svårt att komma på vad jag ska blogga om. Men händer nästan något speciellt varje dag så kör på som vanligt!
 
Idag bytte min History of Motivation klass lunch till B lunch för dagen så jag satt med lite andra vänner från XC plus lite annat folk som var astrevliga, kändes väldigt konstigt med B lunch dock. Luncherna fungerar nämligen på följande sätt: A lunch är före 4th period, B lunch är mitt i 4th period och C lunch som jag vanligtvis har är efter 4th period. Imorgon går jag dock tillbaka till mitt vanliga bord under C lunch.
 
Efter skolan var det dags för sångdelen i audition, jag var bland de sista att köra men jag tycker faktiskt att det gick ganska bra! The cast list kommer upp på fredag så då får jag se om jag lyckades komma med eller inte, var många duktiga som försökte komma med så är ganska stor konkurrens.
 
När jag kom hem så blev det en workout som min coach ville att jag skulle göra eftersom jag missade practice idag och annars har jag bara tagit det lugnt. Lite plugg att göra men annars lever jag livet utan plugg här borta vilket är ganska skönt, då kan jag riktigt njuta av allt och inte bara sitta med näsan i skolböcker hela året.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0