What´s up??

Alltså åh vad jag inte gillar den frågan! (och för er som undrar vilken fråga jag pratar om nu, kolla rubriken) Jag vet nämligen aldrig vad jag ska svara! Får man frågan i ett sms så är det inte så svårt men om någon kommer fram till en i korridoren eller något så vet jag aldrig riktigt vad jag ska svara. Hände mig två gånger idag, kände mig lika dum båda gångerna haha!
 
Annars var det en riktigt chill skoldag idag med en mördar-practice efteråt. 50min distansrun dagen efter ett race är verkligen inte kul, mina ben var så sjukt sore så det var inte sant. Blev ett isbad efter vilket var fruktansvärt kallt men kändes riktigt skönt för benen.
 
Om cirkus en halvtimme blir jag upphämtad av Haley, dags för ännu en grym teamdinner. Hoppas på att det blir lika kul som vanligt! Slänger in ett till inlägg senare, kom precis ut ur duschen så måste ta och göra mig i ordning.
Blev så otroligt glad när jag loggade in idag och såg alla fina kommentarer, mer sånt! Blir så mycket roligare att blogga då! Stor kram till er allihopa!
 
Timpa har inte lagt ut bilderna från lördagens race än men hittade dessa på hela lagen och vår fina troféer!

Kommentarer
Postat av: Alice

Men det menas väl med typ: -"Vad händer?". Då kan man ju bara svara, Nothing much, you?

Svar: Om man får frågan i ett sms så ja, då är det så man svarar. Men om någon hälsar på en i korridoren och säger whats up så är det ju ganska uppenbart vad man gör och de är egentligen inte riktigt ute efter ett svar. Haha hatar frågan verkligen ;)
Sara Tyngel

2013-10-03 @ 07:35:24
URL: http://www.aliceattack.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0