Teamdinner + Sleepover

Har spenderat kvällen hemma hos coach Timpa för teamdinner, otroligt kul precis som vanligt! Skolan idag var väldigt chill tack och lov men jag var otroligt trött och höll på och somna i alla klasser där vi kollade på film vilket var tre av sex lektioner, kan inte säga att jag klagade! Under choir låg jag faktiskt på golvet och tog en nap, kan ha varit skönaste idag!
 
Min värdfamilj har åkt upp till stugan för helgen men jag valde att stanna hemma då vi imorgon har vårt sista riktiga race för säsongen och jag ville inte missa det. Kan inte fatta att xc snart är över!! Blir jv för mig imorgon också och coach Z har gjort en plan för mig hur jag ska lyckas få nytt pr men det ska tydligen blåsa otroligt mycket imorgon så får se hur det blir med det. Hur som helst spenderar jag den här natten hemma hos Monica och natten lördag-söndag kommer jag spendera hemma hos Celeste från choir. Blir en helg full av sleepovers med andra ord!
 
Men nu är jag död som vanligt och det är dags för mig och Monica att tagga race, puss och kram!
Me and Keonna + me and Monica, love them!!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hej, jag åker förhoppningsvis till USA 14/15 och jag har en fråga. Varför valde du att gå med i just XC laget? De flesta utbytisar verkar göra det men jag spelar volleyboll här hemma i Sverige och jag skulle vilja fortsätta med det även i USA, får utbytesstudenter vara med i andra sportar än XC?

2013-10-26 @ 18:15:53

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0