Pumpkin-picking

Började dagen med att prata på skype med familjen hemma i Sverige i över en och en halv timme. Var ett tag sedan jag skypeade med dom så det var jättekul, särskilt att prata med min lillasyster som är så otroligt söt och ska berätta om allt hon har gjort, saknar dig Johanna!
 
Efter det åkte vi för att göra något otroligt amerikanskt, det var dags för pumpkin-picking. Amerikanare går ju all-in när det gäller högtider och Halloween är inget undantag, ni ska se hur en del hus häromkring ser ut! Det är kyrkogårdar i trädgården, spöken i träden och spindelväv över hela husen. Vi kör i alla fall bara på pumpor så vi åkte till ett ställe där man fick plocka sina pumpor själv på fältet. Vi har inte skurit till dom än dock, vet inte riktigt när vi ska göra det.
 
Kelton ville fiska så när vi hade plockat pumpor åkte vi till en damm och lämnade av honom, men i stället för att åka hem åkte jag, Kevin och Gigi till Pizza Hut och köpte pizza. Vi åkte sedan tillbaka till dammen och satt bak på trucken och hade lite pizza-picknick, otroligt mysigt faktiskt! När Kelton var klar med sitt fiskande åkte vi och käkade glass innan det blev dags att åka hem, känner att maten har varit på topp idag men är man i USA så är man, då får man äta onyttigt!
 
Dags för skola imorgon igen då och denna veckan är det dags för de första konserterna med kören, kommer nog bli otroligt kul! Taggad för veckan i alla fall och har som vanligt ingen söndagsångest. Hoppas ni där hemma har haft en bra helg, pussar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0