Live from dinner

Hade inte tid att slänga in ett inlägg efter racet så all info om dagen kommer imorgon. Nu befinner vi oss i alla fall på restaurangen för middag efter att ha tagit bilder hemma hos Sarah.

Efter dinner ska vi till skolan för dans för att sedan åka tillbaka till Sarah för afterparty. Därefter blir det sleepover hos Haley!
Ha en grym kväll allihop, det ska jag ha!




Kommentarer
Postat av: politiskt intresserad

Hej!
har läst din och några andra utbytesstudenters blogg ett tag nu. Jag tycker det är intressant att läsa om skillnaderna mellan Sverige och Usa. Nu på sista tiden har jag funderar lite på krisen i Usa när många statsanställda permitteras från jobbet för att republikaner och demokrater inte kommer överens. Tänkte bara höra hur du upplever detta på plats, t.ex. hur märks det konkret och vad tycker "vanliga" amerikaner?

Svar: Helt ärligt har jag inte hört talas om det överhuvudtaget här borta och jag visste inte ens att det var en kris förräns jag fick höra det från min pappa hemma i Sverige. De har inte pratat om det någonting i skolan och min värdfamilj har inte sagt något om det heller så verkar som det är större i resten av världen än det är här i USA faktiskt.
Sara Tyngel

2013-10-13 @ 21:32:32
Postat av: hanna

Hej!
Vilken bra blogg du har! Hoppas du trivs bra i USA. Hur snabbt springer du 5 km på? :)

Svar: TACK så mycket!! Jag trivs väldigt bra här borta faktiskt! Mitt pr ligger just nu på 22.49 :)
Sara Tyngel

2013-10-14 @ 02:42:42

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0