Last race of the season

Jag och världens bästa coach Z, kommer sakna honom lika mycket som resten av laget!
 
Efter skolan idag satte vi oss på den gula skolbussen för att åka på vårt sista Cross Country race för säsongen, och för mig och alla seniors blev det ju även vårt sista race någonsin. Blev inget nytt PR för mig då jag gick ut väldigt bra men blev illamående och kände mig spyfärdig i mitten av racet. Saktade ner lite och fortsatte springa tills det gick över och jag kunde öka farten igen, inte tillräckligt dock men det räckte i alla fall till en av mina bästa tider för säsongen så jag får väl vara nöjd med det helt enkelt. Träffade Emma, en svensk utbytesstudent som jag har träffat genom xc och inte kände sedan innan och nu lär jag inte träffa henne förräns kanske till våren då track säsongen startar.
 
Eftersom det var sista racet för säsongen bjöd Jakes mamma in hela laget plus de föräldrar som ville till hennes bowlingarena där hon bjöd oss allihop på pizza. Otroligt gott och otroligt trevligt var det, precis som vanligt när man hänger med de grymma människorna i xc laget!
 
Imorgon har jag inga lektioner utan jag ska vara med på något som kallas för challenge-day. Har inte riktigt förstått vad det går ut på men vad jag har hört av tjejen som nominerade mig till det samt andra kompisar så ska det vara väldigt bra så förhoppningsvis blir det kul!
 
Nu ska jag hoppa in i en varm dusch samt se något serieavsnitt, stor kram till er där hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0