Konserterna avklarade

 Har haft en betydligt bättre dag idag än igår, den hemlängtan jag kände igår är borta idag och jag har allmänt haft väldigt kul! Bara en sådan sak som att vi fick cupcakes i yearbook och donuts i choir gjorde att dagen blev så sjukt bra! Healthy americans you know, tack och lov att jag springer varje dag!
 
Efter skola och practice åkte jag hem och sov i en timme vilket var otroligt skönt, har varit så stört trött hela dagen i skolan och varit nära att somna vid flera tillfällen. Vid klockan sex var det i alla fall dags att åka tillbaka till skolan för en andra konsert med körerna och banden (alltså är väl en orkester egentligen typ men det heter ju band på engelska så vi kör på det, börjar tappa svenskan här), totalt var vi 300 elever som medverkade så var en ganska stor konsert. Gick i alla fall betydligt bättre idag än igår, vi satte alla låtarna och vi lät ännu bättre på låtarna vi gjorde med mixed varsity så tror det lät riktigt mäktigt.
 
Efter konserten åkte flera av oss från körerna till en restaurang för att käka, otroligt gott och otroligt trevligt vart det! Men är faktiskt skönt att konserterna är avklarade, nu ska vi börja med jullåtar inför julkonserten och vad jag har hört från andra ska det vara den konserten på året som är roligaste att göra så är taggad på det! Men med tanke på hur slut jag är efter två dagar med konserter vet jag inte riktigt hur det kommer bli när det är dags för tech-vecka och föreställningar med musikalen, lär väl typ dö av utmattning!
 
Nej nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon, vet flera som skippar skola imorgon eller i alla fall första lektionerna men duktig utbytesstudent som jag är så drar jag mig dit för hela dagen. Pussar!
 
Jag och min favorit-kanadensare. Hon är inte utbytesstudent men hon och hennes familj flyttade hit i somras så hon är ny på skolan precis som jag. För folk i choir och musikalen går vi under namnen Canada and Sweden haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0