Homecoming 2013

Så kommer här då ett långt inlägg om min amerikanska Homecoming 2013! Sån otroligt amerikansk upplevelse och det kändes precis som på film, loved it!
 
Började ju då dagen med ett XC race som jag tyvärr inte fick springa vilket sög, men mina grymma lagkompisar gjorde riktigt bra ifrån sig så dagen var lyckad ändå. Såg utbytesstudent-vänner från både Sverige, Danmark och Finland där så nästan hela Skandinavien var representerat haha! Det var ett County-Meet vilket innebär att lag från skolor i hela Macomb var där, tror coach Zahr sa att det var någonstans mellan 25-30 skolor på plats. Laget sprang bra som sagt och Boys Varsity slutade 2:a totalt, Girls Varsity kom 6:a och Boys JV vann sitt race.
 
Gigi kom och hämtade upp mig tidigare så jag inte skulle behöva vänta till awards och allt var klart och så fort jag kom hem var det bara att börja med föreberedelser till dansen. Gick inte till salong för att fixa någonting utan gjorde både naglar, hår och smink hemma med hjälp från Gigi och det blev faktiskt ganska bra även om jag inte är nöjd med håret, vet aldrig riktigt vad jag ska göra med det men det blev väl okej i alla fall. I princip alla tjejer lockade sitt hår men mitt är ju redan lockigt så ville köra på något som jag inte har varje dag.
 
Hur som helst, strax innan klockan fyra hämtade Travis upp mig och vi tog lite bilder här hemma innan vi åkte till Sarah för att möta upp resten av vår grupp och ta ännu fler bilder. Gick som sagt med en XC grupp de flesta var folk i från laget plus att det var några utifrån också. Efter att ha tagit massvis med bilder åkte vi vidare till restaurangen för middag vilket var väldigt trevligt. God mat och härligt folk, kan ju inte bli så mycket bättre!
 
Klockan 19 var det sedan dags att åka till skolan där dansen skulle hållas. Temat var Disney Pixar och de hade faktiskt gjort ett ganska bra jobb med att fixa till cafeterian så det följde temat.
Jag har faktiskt inte hört sådär överdrivet positiva saker om själva dansen men jag måste säga att det var över förväntan, antagligen mycket tack vare min grupp. Även om de spelade en hel del dålig musik som man inte kände igen och mycket rapp så var det även låtar vi kunde och man kunde dansa runt till. Själva dansandet var för övrigt otroligt amerikanskt, grinding och twerking var det som gällde (mormor, googla inte) och även om det var en del som gjorde det i min grupp så dansade de flesta av oss som vanligt. Men ja, amerikansk upplevelse helt klart, har aldrig sett folk dansa i Sverige som en del gör här och jag ska nog inte gå in på detaljer när det gäller dansandet haha! Men överlag var dansen riktigt lyckad faktiskt och vi hade otroligt kul under de tre timmarna som den höll på.
 
Efter dansen åkte vi tillbaka hem till Sarah en sväng för lite afterparty, alla var dock ganska trötta så det var väldigt chill och vi satt mest och snackade. Vid halv ett åkte vi därifrån och jag åkte då med Haley eftersom hon, jag, Kaitria och Monica skulle ha sleepover hemma hos Haley. Efter att ha hämtat allas grejer körde vi en natt drive-tru på Taco Bell, första gången någonsin jag åt Taco Bell och det var riktigt gott! Lär bli fler besök där i framtiden, Haley snackar om det där stället konstant och är där jag vet inte hur många gånger i veckan.
På väg hem till Haley åkte vi förbi Jakes hus där de flesta senior-killarna i laget plus några andra hade spenderat kvällen i stället för att gå på dansen. Klockan var nu runt 2 så de sov och vi tog därför och gjorde ett litet prank på Calvin, Jake och Brennans bilar. Kändes nästan som hemma när man var ute och hade kul mitt i natten, här har man ju alltid curfew vid typ 11-12 vilket är otroligt segt när man inte är van vid det men i princip alla här har curfews så det ligger väl i kulturen. Men helt ärligt så är det något jag har saknat, bara kunna vara ute och göra spontana saker med fina vänner mitt i natten är livet! När vi kom hem till Haley låg vi och snackade ett tag innan vi däckade runt tre-halv fyra och då var vi alla halvdöda av trötthet.
 
Sov till klockan 10 idag då jag blev väckt av att en av Haleys katter hoppade upp på mig och vid 12 fick jag sedan skjuts hem av Haley. Har inte sovit mycket alls i helgen så har varit väldigt trött hela dagen och har bara tagit det lugnt samt städat lite i mitt rum. Gigi har några kompisar här från Danmark så nu på kvällen åkte vi till Orange Leaf för Frozen Yoghurt, åååh vad jag älskar det stället!
 
Så ja, det var min Homecoming upplevelse. Känns konstigt att ha varit med om det här faktiskt, Homecoming är ju en av de sakerna man ser mest fram emot innan man åker och nu är det över. Men jag hade otroligt kul och min upplevelse av Homecoming var bara positiv!
 
Har hur många bilder som helst men jag vill lägga lite mer tid på bilderna jag har så ni får bara bilderna på hela gruppen så länge så ska jag få upp de andra i veckan.
 
Love these people <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0