Challenge day + Halloween teamdinner

Hade ju då challengeday i skolan idag i stället för lektioner och det var faktiskt riktigt bra! Vi började med lekar och grejer för att lära känna varandra och få alla att känna sig bekväma i situationen innan vi började med den seriösa biten. Det är verkligen helt otroligt vad en del människor i min ålder har fått gå igenom, blev så otroligt tacksam för min egen familj när jag hörde en dels historier. Men ja, otroligt bra var det i alla fall även om det var väldigt mycket känslor inblandat.
 
Efter skolan hade vi får sista practice och ingen tog den särskilt seriöst, jag, Jill och Haley sprang 10 minuter runt om på skolområdet och pratade, väldigt chill med andra ord! Imorgon ska de flesta i laget göra the Yates run som våra coacher anordnar men jag har lite annat jag måste fixa med så kommer skippa det, känner ändå inte riktigt för att springa 10.1 miles vilket innebär 16,16km. Vem springer ens så långt frivilligt liksom??
 
Åkte hem och sov i cirka en timme innan jag blev upphämtad av Haley för att åka till vår sista teamdinner hemma hos Robert. Självklart så var det halloween-tema och alla i laget var utklädda samt att all mat var halloweeninspirerat. Var en del riktigt bra utklädnader faktiskt, själv var jag little red riding hood (lilla rödluvan) men det som fick mest skratt under kvällen var när Brooks och David kom in utklädda till Barbie och Ken. Brooks hade peruk, smink, klänning, bröst och högklackat och var verkligen läskigt lik en tjej!
Hade hur som helst en grym kväll som alltid när den spenderas med mina grymma vänner i laget, kan knappt fatta att säsongen är över och att jag inte kommer träffa de här människorna varje dag längre samt att vi inte kommer ha våra teamdinners en gång i veckan. Kommer såklart fortsätta träffa flera av dom men är många jag antagligen inte kommer träffa förräns track drar igång igen till våren men då kommer det vara mycket annat folk också så det är inte riktigt samma sak.
 
Här kommer i alla fall en massa mobilbilder från kvällen, sorry för dålig kvalite men så får det bli. Timpa tog en massa bilder med sin kamera så när dom kommer upp kan jag bjuda på bättre bilder!
 
Me and Sarah - Me and Lana, my favorite freshmen
Brooks, Me and David - Monica, Lauren and Kaitria
Me and Brennan, love him - Me and Addison, love her too!
Me and Al - Me and Marisa
Me and Tara - Me and Keonna
Killarna som sjunger, de fick även upp mig för ett solonummer - Robert the wreckingball sjunger Mileys låt Wreckingball

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag förstår inte vad challenge day är. Ska man berätta om allt jobbigt man har gått igenom eller?

2013-10-31 @ 08:11:13
Postat av: Sofia

är själv jätte sugen på att åka som utbytesstudent till usa vilket kommer isåfall att bli samma år som du åkte, efter 2:an på gymnasiet, jag undrar om du tycker att det är jobbigt att vara ett år äldre?
följer din blogg och drömmer mig bort varje gång haha:) kram!

2013-10-31 @ 20:01:10

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0