I'm moving out

Som jag nämnde i det tidigare inlägget så har det hänt lite saker som jag inte har berättat om i bloggen och det är att jag faktiskt ikväll har flyttat ut från min värdfamilj. Kan tänka mig att detta kommer lite som en chock för många av er där hemma då jag inte har skrivit något i bloggen som skulle tyda på det men så är det alltså. Allting har gått väldigt fort och jag kan berätta mer detaljer imorgon men anledningen till att jag valde att flytta ut var att jag och min värdmamma inte riktigt funkade ihop och jag kände mig helt enkelt inte bekväm med att bo där längre. Det är dock en väldigt härlig familj och jag är otroligt tacksam över att de tog emot mig de här tre månaderna så jag tänker inte dela med mig mer än så. 

Nu befinner jag mig i alla fall hemma hos min nya värdfamilj vilket är Lauren från mitt xc team och hennes familj. Kom hit nu vid halv 11 på kvällen så har inte pratat så mycket med dom än men första intrycket är att dom verkar jättehärliga så det känns väldigt bra! 

Mer info om min nya värdfamilj, flytten och hela köret kommer imorgon när jag orkar skriva mer, nu ska jag sooova och hoppas på att mina lärare inte blir alltför arga över att jag inte har hunnit göra läxorna inför imorgon...  Pussar!

Kommentarer
Postat av: Ann

Hej Sara, vill bara skicka ett lycka till med din nya värdfamilj! Kramar från mig & Micke ❤️

Svar: TACK så mycket, stor kram! <3
Sara Tyngel

2013-11-01 @ 07:44:06
Postat av: Patricia

Hej! När du jobbade på mac donald's, hur gammal var du?
Jag går i nian och tänkte fara på utbytersår när jag går i 2:an på gymnasiet. Och jag vill ha ett sommarjobb till sommaren :)
Hur mycket tjänade du på mac donalds's och hur mycket jobbade du?
tack!!

2013-11-01 @ 13:29:18

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0