My American Home

 
Fick tillåtelse från min värdmamma att lägga upp bild på huset så gör det redan nu. Verkligen så sjukt amerikanskt! Har fått bilder på mitt rum och hur det ser ut inne i huset och sådär också, men tänker att jag tar egna bilder och lägger upp sen när jag har kommit fram. Såhär ser mitt blivande amerikanska hem ut i alla fall, tror jag kommer trivas asbra!

Kommentarer
Postat av: Emma

Detta är så stöööört sjukt Sara!!! Du vet vart du ska spendera ditt år herreguuud!!! Btw jag älskar huset <3

Svar: Haha men eller hur, det är verkligen helt STÖRT! Jag börjar bli typ asnervös nu haha, freakar ut med jämna mellanrum typ!! Ja visst är det fint?? Tror jag kommer trivas asbra!
Sara Tyngel

2013-05-24 @ 14:16:12
URL: http://americaemma.blogg.se
Postat av: Milla

Ooh, va fint hus ! Jag ska också till USA på utbyte i höst, men jag åker via från Finland via Explorius, fick men värdfamilj för yup en vecka sedan och det känns helt underbaaart ! :D

Svar: Visst var det! Såg att du skulle till Utah, åh kommer säkert bli grymt! :D
Sara Tyngel

2013-05-25 @ 11:49:01
URL: http://milla-usa.blogspot.fi/
Postat av: Jennie

Shit vilket fint hus och vad stort det ser ut!! Du verkar verkligen ha fått en toppen placering av det du har skrivit!!! Åh vill också veta vart jag hamnar, nu nu nu, haha!

Svar: Ja men eller hur! Ja än så länge känns allting jättebra, sjukt nöjd med placeringen än så länge iaf :D Jag förstår det, men den kommer nog snart förhoppningsvis!! :D
Sara Tyngel

2013-05-26 @ 01:59:27
URL: http://jennierubensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0