Q & A

Fick en fråga jag tänkte svara på i ett inlägg, kanske är fler som undrar!
 
När kommer inlägget med fonder? ^^
och vad är bilkurragömma? :D
Fondinlägget tänkte jag försöka få upp i veckan, har inte så mycket plugg så har tid att ta tag i det nu. Tar lite tid att fixa bara, men det kommer snart!
 
Angående bilkurragömma, så är det bland det roligaste som finns! En bil gömmer sig, och de andra letar. Ungefär var femte minut skickar de som sitter i den gömda bilen ut ledtrådar om vart de gömmer sig, först ganska svåra och med tiden blir de lättare och lättare. Förra gången skickade vi ut ledtrådar via sms, nu körde vi med facebookgrupper. När någon har hittat den gömda bilen springer man ut och slår till på motorhuven och sen är det deras tur att hitta ett gömställe och skicka ut en ledtråd så de andra kan börja leta.
 
Så kan man väl förklara det lite kortfattat. Men som sagt, så galet roligt! Åkte verkligen runt i hela Bankeryd igår i jakt på gömda bilar, och vi hade så sjukt kul under tiden! Alltid lika roligt när man tror att man har listat ut vad en ledtråd betyder, ofta har man helt fel. Men vi lyckades faktiskt vara först med att lösa ledtrådarna vid ett tillfälle! Så ja, har ni tråkigt ett gäng någon kväll, dela upp er i bilar och kör bilkurragömma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0