Chaos is the score upon which reality is written

Jag fortsätter med mina fullsmockade dagar. Gårdagen spenderades i stugan från morgon till kväll, mysigt som alltid att vara där ute! Jag och Jacob (min jämnåriga kusin) ska ha ut kompisgänget dit på midsommar så det var storstädning som gällde, vi har ju i princip inte varit där någonting sen i vintras så det var behövligt. Nu är det gjort i alla fall, och jag är astaggad på midsommarhelgen som kommer bli riktigt grym!
 
Idag var det jobb 11-17, och jag har sedan jag kom hem övningskört och tagit en härlig springtur. Nu sitter jag med sista plugget för tvåan, imorgon ska den in och sen är jag äntligen klar! Och jag vet att flera av er läsare redan har sommarlov, men här i Jönköping är vi som vanligt lite efterblivna och får inte lov förräns på torsdag.
 
Har haft några riktigt härliga lediga dagar nu, och det gör bara att jag blir ännu mer taggad på sommar. Jag och vännerna har riktigt fina planer inför lovet, och jag vet att det kommer bli grymt. Därför är det bara att njuta av de sista dagarna i skolan nu med min härliga klass, kommer sakna dom alltså!
 
Morgondagen ser fullspäckad ut den med, men det tar vi då! Nu ska jag se till att få klart den här inlämningen och sen blir det mys framför någon serie.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0