I´m home people!

Hemma efter fyra riktigt grymma dagar på ett av mina favoritställen, Gullbrannagården i Halmstad. Har öst runt på konserter, lyssnat på riktigt bra musik, hängt med härligt folk som både var nytt och som jag kände sen innan, hängt på stranden och fått en hudfärg liknande en kräfta (fick det även påpekat för mig ett antal gånger), tagit första doppet i havet för i år och fått alldeles för lite sömn. Så stört bra dagar, det här kommer jag leva på länge!
Hade med mig kameran men den var bara med första dagen, sen låg den bara i tältet. Men kan ju bjuda på de bilderna jag har vid ett senare tillfälle.
 
Kommande veckan kommer bjuda på väldigt mycket jobb, känns ju lagom kul efter en grym ledig vecka. Hade betydligt hellre hängt med ett gäng som ska till Hönö för att leva tältlivet ett tag till! Men så är det, och har ju bara två veckor kvar innan jag slutar på McDonalds. Två veckor med otroligt mycket jobb dock, men det är bara att kötta! Bor dessutom själv denna veckan med enbart hunden som sällskap. Familjen tog färjan ut till Gotland i lördags tillsammans med mormor och morfar och de ska stanna där till lördag. Min bror är på sommarkonfa som pågår i tre veckor och började förra veckan, så han är borta ett tag till. Såg honom dock på GF nu under helgen!
 
Fyra timmars sömn räcker inte långt efter en natt med ös så ikväll blir det bara mys framför någon film och ladda upp inför jobbet imorgon.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0