When will you realize, Baby I´m not like the rest.

Jobbig dag i skolan idag, verkligen inte okej att gå 8-5. Men efter ett lärarbyte fick vårat schema bli så.
Var i alla fall iväg med ett gäng och besökte min gamla skola idag för att berätta om Per Brahegymnasiet. Vet inte om det gick sådär jättebra eftersom de flesta redan har bestämt sig, tyckte det var roligare att träffa gamla lärare och sådär. Har inte varit tillbaka där sen vi slutade nian för en sådär ett och ett halvt år sen. Så stört konstig känsla! Det satt gamla bilder på oss i uppehållsrummet, haha oj vad liten man var!
 
Imorgon är jag som sagt ledig, studiedag. Ska bli så himla gött! Har inga planer för dagen mer än att jag ska dra med hunden ner till Vättern och fota lite. Bankeryd har varit så himla fint nu onsdag-torsdag med rimfrost och allt, och jag har suttit fast i skolan och på jobbet och inte kunnat gå ut o fota som jag egentligen hade velat. Men imorgon har jag tiden och det verkar som rimfrosten kommer vara kvar. Har varit vidrigt kallt här det senaste!
 
Ska som sagt försöka få till lite roligare uppdatering i helgen, händer inget på utbytesfronten men vi kanske kan få till något annat. Ha det fint!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0