The Nutcracker

Ignorerar allt annat jag har gjort idag då det är totalt ointressant jämfört med vad som hände nu under kvällen då vi med Choir åkte in till Detroit Opera House för the Nutcracker. Det var helt a m a z i n g !
 
Det var alla tjejer i båda varsity körerna som åkte in så totalt var vi nog ett 40-tal tjejer som var inne och sjöng. Innan föreställningen började fick vi stå ute vid lobbyn och sjunga carols och sedan var det då dags för själva föreställningen. För er som inte vet vad the Nutcracker är så är det en balett, och den är faktiskt riktigt bra! Vi fick sitta nere hos orkestern första akten då vi skulle sjunga när snöflingorna dansade och vi såg därför inte så bra vilket gjorde att man missade stora delar av handlingen. Vi som var seniors fick stolarna där man såg delar av scenen (resten av kören satt under scenen så de såg ju ingenting) men man såg ju ändå mest överkroppen på dansarna och ibland var de för långt in på scenen för att man skulle kunna se dom. Riktigt kul att vara backstage före föreställningen i alla fall och se alla loger med smink, kostymer osv osv.
 
Sången gick i alla fall riktigt bra och när vi hade sjungt var första akten slut så då skyndade vi oss ut i lobbyn igen för lite mer caroling. Operahuset var verkligen sjukt fint, om jag förstod det rätt hade de ganska nyligen fixat i ordning det igen då det var i ganska dåligt skick (som typ alla byggnader i Detroit) men nu var det riktigt fint och dessutom julpyntat med granar och grejer. Efter caroling sprang vi och hämtade våra saker och sedan fick vi sitta uppe på balkongen för att kolla på andra akten. Jag har aldrig sett riktig balett såhär innan och det var faktiskt en riktigt grym upplevelse, var riktigt duktiga dansare och jag bara älskade det! Var dock lite svårt att hänga med i storyn då man ju hade missat större delen av första akten men det gick ganska bra ändå och måste säga att föreställningen var riktigt bra!
Vi ska tillbaka till the Opera House med familjen nästa helg för att kolla på Elf, tror det kommer bli riktigt grymt faktiskt!
 
Nu är det dock sovdags för mig, upp för practice imorgon igen och sedan har jag lite mysiga planer för dagen men det tar vi då. Sista chansen att ställa frågor till frågestunden imorgon, har fått in flera roliga frågor men ställ gärna fler om det är något ni undrar över! Ni hittar frågestunden här.
Imorgon är det redan december, tiden går alldeles för fort! Hoppas ni har haft en grym helg finingar, pussar!
 
Man fick inte fota under föreställningen och vi fick inte ha med mobilerna när vi sjöng men här har ni iaf en bild på mig och Canada (Elizabeth) samt en överblick över lobbyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0