Säsongens första Swim meet

Vanlig och halvtråkig dag i skolan idag, var verkligen inget speciellt som hände under hela dagen mer än att jag hade ett prov i US History 1st hour som jag knappt hade pluggat till alls och antagligen failade på ganska ordentligt. Men med multiple choice ska jag väl ha klarat ett C i alla fall!
 
Efter skolan åkte jag i alla fall direkt hem i stället för att gå på practice då vi i varsity-körerna skulle vara på Macomb Community College vid halv fyra för att öva inför vår Holiday Brass som vi har på söndag i en kyrka här i närheten tillsammans med ett brass-band. Fick skjuts dit av Gino vilket var tur för jag hade aldrig hittat dit vi skulle annars, Macomb är ett ganska stort campus för att vara Community college faktiskt. Var en helt annan grej att sjunga med band än när det bara är Mr Moses som spelar piano men övningen gick väl hyffsat i alla fall med tanke på att vi lärde oss en av låtarna igår så förhoppningsvis sitter det tills vi har konsert på söndag. Vi har konserten på söndag och sen har vi även en annan konsert på torsdag nästa vecka så det är mycket med kören nu eftersom vi har rehearsals och grejer med.
 
Vi blev i alla fall klara lite tidigare än väntat så jag kom hem i tid för att följa med och kolla på killarnas första swim meet på L'ance Cruise North High School (tveksamt om jag stavade det rätt alltså) där min finska kompis Julia går, asfin skola verkligen som verkar vara aningen nyare än vår om man säger så. Är hur som helst en del killar från xc laget som kör swim nu under vintern så jag, Lauren, Monica, Kaitria, Sarah, Jake och Jake Kalahar åkte dit för att kolla tillsammans med coach Zar. Dakota vann vilket ju var väldigt lyckat, men roligaste var nog helt klart att se Brooks simma. Brooks (eller Nick som han heter egentligen) är väldigt speciell, man måste träffa honom för att förstå hur han verkligen är. Han är hyper hela tiden och otroligt rolig, och enda anledningen till att han kör swim är för att han vill slippa springa hela vintern. Det är ett problem dock - han kan inte simma. Eller dyka. Vi dog av skratt allihopa när han gjorde sitt försök till att dyka i, var snarare lite sprattel och ett magplask och det såg så stört roligt ut! Men han gjorde så gott han kunde i alla fall precis som alla andra killarna i laget.
 
Har nu precis lyckats avsluta en fruktansvärt dålig essay till engelskan och tänkte kolla ett avsnitt av One Tree Hill innan det blir sängen för min del. Early realise imorgon, så sjukt gött! Hoppas ni hade en grym dag vänner, pussar!
 
Me and Brooks at homecoming

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0