Elf the Musical

 Mobilbilder från foajén samt en bild på scenen innan musikalen började

 

Idag skulle vi fira Lisas födelsedag (som visserligen inte är förräns den 17 men ändå) och det gjorde vi genom att gå och kolla på Elf the Musical på Detroit Opera House. Elf är nämligen Lisas favoritjulfilm så det var därför hon hade önskat sig biljetter dit i födelsedagspresent. Och jag säger bara wow, den var så s j u k t bra!! Killen som spelade Buddy var verkligen grym och musikalen var riktigt rolig samt hade bra musik och dansare så den var verkligen riktigt kul att kolla på. Riktigt bra platser hade vi också vilket gjorde det hela ännu bättre, när vi var på Nutcracker fick vi sitta uppe på balkongen så man såg halvbra men nu satt vi i stället i mitten långt fram nära scenen. Så ja, riktigt grymt var det!

 

Efteråt åkte vi och käkade på ett kinesiskt steakhouse, ni vet en såndär restaurang där de lagar maten framför en. Har aldrig varit på en sån restaurang innan men det var riktigt häftigt, killen som lagade vår mat var jätterolig och dom gjorde tricks osv under tiden dom lagade maten vilket gjorde upplevelsen ännu bättre. Maten var dessutom riktigt god så det var lyckat!

 

När vi kom hem åkte jag och Lauren tillsammans med Katelyn, Kaitria och Monica till Target då vi skulle hjälpa Katelyn att hitta en födelsedagspresent till hennes pojkvän. Efter besök där samt stopp på Five Below och Starbucks åkte vi sedan hem hit där vi öste på till hög musik i källaren, resten av familjen var iväg för att titta på footballsmatch hos några vänner så vi passade på att köra med hög volym.

 

Tittade sedan lite på slutet av matchen som Michigan State University vann över Ohio University och nu blir det sängen för min del. Sprang inte idag då jag verkligen inte kände för det så måste upp till skolan för practice imorgon i stället, tyckte det var väldigt skönt att springa under xc säsongen men nu är det mest segt. Men det blir förhoppningsvis bättre när jag kommer in i det igen! Hoppas ni har haft en grym lördag vänner, pussar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0