December 1st

Helt sjukt att det är första december idag. Tiden går alldeles för fort och jag vill bara att den ska stanna så jag kan njuta av allt som händer här borta!
 
Dagen har i alla fall varit full med julmys trots att det inte har varit något advent-firande och jag har haft en riktigt bra dag! Började dagen med en 4miles löprunda tillsammans med Lauren och Sarah, har knappt sprungit distance sen xc säsongen slutade så jag ville mest dö. Dags att träna upp konditionen igen kanske?? När vi kom hem blev det våfflor till frukost (inte hemgjorda utan frysta som man sätter i brödrosten, yes amerikanarna gillar att göra det enkelt för sig. Dom är sjukt goda dock!) samt provsmakning av Lisas kakor som hon hade bakat medans vi var borta. Otroligt gott verkligen! Blev även till att öppna första luckan i chokladkalendrarna som min mormor skickade för några veckor sedan, mys!
 
Tog sedan en dusch och gick sedan bort till Josefin, svensken som bor i samma sub som jag. Ja, jag gick! Oj vad svensk jag kände mig, har inte varit ute och gått sen jag kom hit tror jag! Och mina värdföräldrar blev väldigt förvånade när jag sa att jag skulle promenera de 500m, varför gå när man kan ta bilen liksom? Hur som helst, är otroligt glad över att ha en så pass gullig svensk som Josefin så nära, skönt att snacka med någon som är i samma situation! Hon hade varit på en svensk julmarknad förra helgen (jag kunde inte åka då jag hade rehearsal....) och hade saker som glögg, choklad och pepparkakor, behöver jag ens säga att det smakade himmelskt?? Har nog aldrig smakat så goda pepparkakor tror jag, allt svenskt smakar så otroligt mycket bättre när man är utomlands! Sedan satte vi oss och kollade på första avsnittet av Julkalendern på datorn, är inte för gammal för den även om jag är 18. Ska bli kul att se hur den blir, verkar ju inte helkass i all fall!
 
När jag kom hem käkade vi middag med familjen och sedan tog vi och pyntade granen Lisa hade köpt till källaren. Den stora granen här uppe hade hon ju redan dekorerat för typ två veckor sedan men hon ville ha en gran där nere också för alla ornaments som de har köpt och gjort under åren. Som ni kanske kommer ihåg var vi ju i en stor affär där de sålde massa dekorationer och de åker ju dit varje år och köper varsin så de hade samlat på sig några under åren som vi hängde upp. Granen blev helt full med alla möjliga olika sorters ornament, kul grej faktiskt! På bilderna nedan ser ni båda granarna, mitt ornament som är en snögubbe samt julstrumporna som hänger över spisen. En strumpa för varje familjemedlem, även hunden. Sedan har vi spenderat kvällen framför tvn och titta på julfilmer, otroligt bra avslutning på det här alldeles för korta lovet!
 
Är verkligen inte redo att gå tillbaka till skolan imorgon men nu är det inte många dagar kvar i skolan innan det är dags för jullov. Tveksamt om jag kommer lyckas ta mig upp klockan 5.30 imorgon dock!
Tack för alla frågor som har kommit in till frågestunden, kommer kolla igenom och svara på dom nu under veckan! Men nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av One Tree Hill innan det blir sängen för mig, hoppas ni har haft en grym helg finingar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0