Valborgsmässoafton

Franskaprovet idag var ett enda stort skämt. Haha kan vara sämsta provet jag har gjort någonsin! Satsar alltid högt i alla ämnen, men franskan är jag glad om jag får godkänt. Om det nu ens blir det på detta provet.
 
Då vi hade eget arbete sista lektionen åkte jag liksom de flesta i klassen hem efter provet, var därför hemma redan vid klockan 12. Härligt! Tröståt glass och tog sedan ut lite aggressioner på en härlig springrunda.
 
Eftermiddagen har bjudit på traditionellt namnsdagsfika som vanligt på Valborg, och om någon timme ska jag göra mig i ordning för att träffa några fina vänner för lite Valborgsfirande. Blir grillpremiär och lite annat skoj. Ska försöka få med mig kameran för en gångs skull, har insett att jag har väldigt lite bilder på mina vänner från senaste åren vilket är sjukt synd. Ska försöka ändra på det!
 
Imorgon är det ledigt från skolan, men jag taggar inför 8 timmars jobb. Hawaii here I come!
Ha en grym kväll fina ni, pussar!
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!
Jag har precis gjort en blogg ( en utbytessblogg ;) ) men grejen är den att jag verkligen inte fattar hur man gör en header och design. Så skulle du snälla kunna förklara för mig hur man gör ?

Svar: Det kan jag absolut göra! Men lite svårt att hjälpa till via kommentarer, lägg till mig på facebook så kan jag försöka förklara hur du ska göra (eller så kan jag försöka hjälpa dig att koda om du vill). Annars rekommenderar jag designadinblogg.se där du kan hitta hjälp på allt som har med bloggdesigner att göra :) men lägg till mig på facebook så ska vi nog kunna fixa det!
Sara Tyngel

2013-04-30 @ 22:17:46

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0