Trying to find my way.

Har gjort en hel del idag och inte satt mig vid datorn förräns nu!
Började med att försova mig, men efter att ha slängt i mig frukosten och snabbt gjort mig i ordning hann jag till slut med bussen som tog mig till jobbet. Där tillbringade jag några timmar, och har nu säkerhetställt att jag får jobba kvar där i höst. Det känns otroligt skönt, för annars hade jag aldrig fått ihop pengarna! Övningskörde sedan hem från jobbet, och efter att ha ätit åkte jag och mamma med Leo (hunden) till Habo för att träna lite agility. Har inte tränat mycket med honom nu i sommar, och fortsättningskursen börjar om två veckor så vi måste komma i form tills dess. Men han var jätteduktig och det var inga problem alls!
 
Har hänt lite andra saker också, men det är helt ointressant så det behöver ni inte läsa om! Bilder från Grekland kommer, jag har inte hunnit sätta mig ner och redigera dem än. Men det kommer någon gång under veckan.
Nu ska jag sova, i morgon blir det frissan på förmiddagen och jobb på kvällen. Nedan har ni en bild på Leo som valp. Har alldeles för lite bilder på honom på min dator!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0