MTV EMA 2012

Har hunnit med en hel del idag, trots att det inte har varit något jobb. Hade hoppats på att få något sms om att de behövde hjälp på jobbet för behöver egentligen jobba något mer i november än vad jag är inbokad på, men det enda jag fick var att de behövde hjälp 17-21 för att det skulle komma 4-6 bussar! Och då kände jag att naaej tack!
 
Men började dagen i kyrkan med gudstjänst, sen var det middag hos mormor och morfar. En sväng till farmor och farfar blev det också. Fars dag idag ju! Övningskört en del har jag gjort också, körde runt till alla ställen vi skulle till. Går bättre och bättre måste jag säga, familjen har inte lika mycket panik längre när dom åker med ;)
Sen har jag varit och skrivit ut betygspapprena och kopierat passet, och har suttit nu och översatt mina betyg till det amerikanska betygssystemet. Gymnasiebetyget från 1:an, båda betygen från 9:an och vårterminsbetyget från 8:an. Så nu är det klart och kan läggas på posten imorgon, och sen ska allt pappersarbete vara klart!
 
Ungefär så såg min dag ut! Har i princip inget plugg till nästa vecka heller (så GÖTT!), och det lilla jag har sparar jag tills imorgon. Är ju ledig imorgon som kompensation för att vi var i skolan igår. Niiiice!
 
Just nu sitter jag och tittar på EMA, och det tänkte jag låta avsluta min söndag.
Hoppas ni har haft en grym helg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0