Track Meet + Thursday

Julia, Kaitria, Me and Katelyn at the meet yesterday, 4x400m relay team
Me and Lana twinning from top to toe yesterday + me and Ashley pretending to do work in 5th hour English
 
Då jag kom hem sent från meetet igår orkade jag inte ta upp datorn för att uppdatera så vi kör både gårdagens och dagens uppdatering idag i stället.
 
Meetet igår då. Var ett riktigt långt meet verkligen, vi kom dit vid typ halv 4 och jag sprang inte förräns vid halv 8-8 tiden vilket var riktigt segt. Mina två event var dessutom back to back vilket gjorde att jag var riktigt trött när det var dags för 4x400m. Först ut var det då DMR vilket står för Distance Medley Relay och består av 1200m - 400m - 800m - 1600m och jag sprang tillsammans med Kaitria, Julia och Marisa. Jag körde 800m och sprang inte sådär jättesnabbt, men vi hade en riktigt stor ledning när det var vår tur och det är svårt att springa sin snabbaste tid när man inte riktigt har någon competition eller någon att racea med. Ledningen höll i sig till slutet i alla fall och vi vann ganska stort! I 4x400m var det samma personer som i DMR bortsett från att Marisa var utbytt mot Katelyn, som ju då var den enda som var utvilad eftersom vi andra precis hade avslutat vårt andra event. Då vi var varsity var det bara ett heat med killar innan oss och alltså inte så mycket paus i mellan. När jag hade avslutat min 800m hörde jag någon som ropade på mig från andra sidan staketet och det visade sig vara Carla, min spanska rumskompis från Hawaii. Blev otroligt glad att se henne igen och jag snackade med henne fram tills att det var dags att springa ner och ställa upp sig inför 4x400m. Vi slutade fyra så gick ganska bra ändå med tanke på att vi var helt döda allihopa utom Katelyn redan vid start!
 
Idag har skolan sett ut precis som vanligt och det har varit ganska så segt. Efter skolan var det practice som var ganska lugn då vi hade meet igår och alla top 2 i varje event har meet imorgon. Efter practice åkte jag, Brennan, Lauren, Monica, Jake, Jimmy och Will till 7 Eleven och köpte slurpees, stog och snackade ett tag innan Brennan skjutsade hem mig och Lauren och då var det bara att käka och byta om för min del innan Kate kom och hämtade upp mig. Vi åkte till the salvation army för att försöka hitta kläder till min konsert på onsdag då vi har ett Titanic Medley som vi måste ha Titanic style clothes till. Hittade något som jag tror kommer funka så skönt att ha det avklarat i alla fall! Kom hem och var hemma i typ en timme innan Brennan hämtade upp mig och sedan har jag spenderat kvällen hemma hos honom.
 
Nu blir det sängen för mig då jag är riktigt trött från igår och imorgon ska jag åka med och kolla på regionals så vill försöka få lite sömn i alla fall. Lär nämligen bli ett ganska sent meet imorgon! Hoppas allt är bra med er vänner, pussar!

Kommentarer
Postat av: Klara

Hej!
Undrar bara om dessa "meet" som du skriver rätt ofta om. Jag har inte riktigt förstått vad det är och vad man gör. Det enda jag vet är att det har nåt att göra med den här springningen du håller på med haha.
Så ja, en liten explanation hade vart nice :)

2014-05-17 @ 19:46:19
Postat av: Alice

Hej! Jag funderar själv på att åka som utbytesstudent nästa år, men är lite osäker på hur man ska tänka. Har för mig att du har skrivit tidigare att du försökte ha ganska låga förväntningar för att inte bli besviken, men vad är det egentligen rimligt att förvänta sig av ett utbytesår? Sedan undrar jag om det är värt alla pengar? Jag menar, för över hundra tusen skulle man ju kunna resa en hel del på annat sätt, är det värt att spendera alla de pengarna på ett utbytesår? Vad skulle du säga är det bästa med att spendera sitt år i just USA? Tyckte du att det kändes som att du fick "tränga dig på" mycket i början eller föll det sig naturligt när du skulle börja ta kontakt med folk på skolan och så?

Kram och tack för en jättebra blogg!

2014-05-18 @ 18:46:40

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0