Selfies and Promdresses

My amazing new pants #love + Glömde min mobil i Ms Wagners klass, hittade de här bilderna efteråt lol
 
Vanlig dag med skola och practice, hände inte särskilt mycket. Hade på mig mina nya ursköna byxor från Forever 21 idag, fick kommentarer om dom både från folk jag kände och från randoms i korridoren. Älskar hur bra amerikanare är på att ge komplimanger, vi svenskar borde ta efter det mer. Glömde mobilen i yearbook class och när jag gick dit före 4th hour för att hämta den så hittade jag de här bilderna på mobilen, love ms Wagner!
 
Practice med workout som gick bra, kom hem vid strax före fem och tog då bara och käkade samt gjorde mig i ordning innan jag blev upphämtad av Kaitlyn för att åka och kolla på promdresses. Vi åkte till Lakeside och jag vart riktigt besviken faktiskt, vet inte om det är jag som är kräsen eller amerikanarna som har dålig smak men jag hittade i princip ingenting! Provade några stycken men det var ingen som kändes riktigt bra. Hittade till slut en klänning som jag i alla fall gillade (inte den på bilden) som jag köpte, får dock lämna tillbaka den om jag vill så kommer nog fortsätta leta för känns inte riktigt rätt än och det är trots allt prom så vill ha en klänning jag riktigt tycker om. Så får se hur jag gör nu, kommer inte ha tid att åka runt och kolla på ganska länge nu...
 
Missade nya PLL avsnittet och har försökt få upp det online nu men det funkar inte så får ta och kolla på det imorgon om jag hinner trots allt jag har att göra, har sett en massa spoilers på twitter och verkar som det var ett grymt avsnitt. Är just nu underkänd i photography då jag (precis som alla andra i klassen) ligger efter då hon ger nya uppgifter innan vi hinner avsluta det vi håller på med, så måste se till att fixa det innan jag åker plus att det är andra läxor jag har fått bara för att jag är borta nästa vecka plus en engelskauppsats och packning och jag vet inte allt. Mycket att göra på tre dagar helt enkelt! Har inte missat de frågorna jag har fått det senaste, har bara inte hunnit svara på dom men det kommer de närmsta dagarna. Hoppas ni har haft en bra dag vänner, pussar!

Kommentarer
Postat av: Lisa

det var dessa pantsen i bilden ovanför :) (hittade inte inlägget först..)

Svar: Gissade på att det var dom du menade, dom är från Forever 21 :)
Sara Tyngel

2014-04-01 @ 07:15:31
URL: http://www.nattstad.se/happylisa

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0