Grad party #2

Me and Leah - Me and Mal, finally got a picture together where you can actually see him lol
Volleyball game ft. Stephanie Taugher
 
Internet funkade inte när jag kom hem igår så kör en snabb uppdatering nu i stället innan det är dags för att åka till Ultimate Soccer Stadium för graduation!
 
Började dagen igår med att skypea med familjen där hemma i nästan två timmar. Mysigt, kan knappt fatta att dom kommer hit om en vecka! Otroligt taggad på att få visa dom runt här i området samt såklart att få åka till New York. När jag hade skypeat klart blev jag och Lauren upphämtade av Jill då vi skulle åka och ha Car Wash för att samla in pengar då Jill, Marah, Jordyn and Kayla ska till nationals i track den kommande helgen. Så jag, Jill, Marah, Jordyn, Kayla, Monica, Kaitria, Lauren and Tyler tvättade bilar under tre timmar samt hoppade omkring med skyltar för att försöka få folk att komma och få sina bilar tvättade. Gick ganska bra faktiskt och tror dom fick ihop en del i alla fall.
 
Fick skjuts hem tidigare av Jake då han kom förbi för att få sin bil tvättad och då var det bara att göra sig i ordning för att sedan åka hem till Montana som hade grad party. Riktigt lyckad fest verkligen, hade otroligt kul! Hon hade massa pictureboards runtom i huset och i garaget hade hon en station med grejer från årets och förra årets musikal, bland annat cast tavlan med allas bilder och mycket annat. Väckte många minnen och vi stog där riktigt länge och bara snackade om hur kul vi hade haft under musikalen, I miss it! Hon hade även hängt upp alla t-shirts hon hade fått under tiden på high school från olika klubbar, danser, homecoming court osv, riktigt kul grej faktiskt. 
Vi spelade volleyball, åt god mat (dom hade ett helt rum fullt med godis, heaven!), sjöng karaoke samt att en del badade i poolen. Kul kväll med alla mina fina vänner från choir och musikalen!
 
Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för graduation, vi ska vara där vid halv 1, sen börjar inte cermonin förräns vid 3 och vad jag har hört så kommer den hålla på i nära tre timmar. Kommer nog bli halvkul men jag är ändå otroligt glad att jag får vara med om graduation, är många som inte får det. Vi i kören kommer sjunga the graduation song samt nationalsången och sedan kommer det bli en massa tal och grejer och sen ska ju alla dimplomas delas ut också. Vet inte vad vi ska göra efter det men vid halv 11 ikväll är det i alla fall dags för Senior All Night Party, inte jättemånga som ska dit då det är otroligt dyrt men har flera vänner som ska dit så förhoppningsvis blir det bra i alla fall! Hoppas allt är bra med er där hemma, pussar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0