Fråga Graduation

Hej! 
Wow, det ser ut precis som på film, haha :-) 
Har en liten fråga om the cap and gowns, de som har ett gult band på sina, varför har de det? Har skolan samma färg på sina cap and gowns varje år eller varierar färgerna? 
Okej, det var nog allt, hoppas att du har det bra! Kram
Haha ja det kändes verkligen som på film och särskilt när vi fick kasta upp våra caps i luften, loved it! De som har gula medaljer är de smarta människorna på skolan. Har man ett GPA mellan 3.5-3.74 blir man Cum Laude, mellan 3.75-3.89 är Magna Cum Laude och sedan 3.9 and above är de riktigt smarta människorna som blir utsedda till Summa Cum Laude. Alla grupperna har medaljer men det står de olika titlarna på dom. Sedan finns det de som har olika cords eller snören typ, dom är i olika färger som står för olika saker och dom får man om man är med i till exempel National Honor Society, Key Club, Math Honor Society eller om man har fått ett Department Award och alltså blivit utsedd till bästa eleven i ett särskilt ämne. 
 
Skolan har alltid samma färger, blå är ju Dakotas färg så därför vi har mörklå gap and gowns. En del skolor som till exempel Chippewa som är i samma distrikt som oss och som hade graduation precis innan har två färger på sina cap and gowns, tjejerna har vita och killarna har röda då det är deras färger. Så färgen på cap and gown kommer från skolans färger och det är samma varje år. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0