Practice and Bowling

Har ju kommit igång med mina sena uppdateringar igen nu när det är lov och är som vanligt stört trött och ska komma upp till practice imorgon. Har i alla fall haft en av dom bättre dagarna på länge vilket jag verkligen behövde!
 
Började med practice som vanligt och vi körde en workout vilket inte var världens roligaste men då vi körde curcuits (tror det är så man stavar det lol) så gjorde det inte så mycket. Det är en workout då vi springer ett varv på the track och sedan kör en mag-, arm- och benövning och sedan springer ett varv till. Vi gjorde 5x2 så var ganska lagom slut i alla muskler när vi väl var klara.
 
Åkte hem och slappade (läs halvsov) framför tvn ett tag innan Brennan smsade och frågade om jag och Lauren ville hänga med och bowla. Blev dock lite ändringar i tiderna så innan vi åkte och bowlade hängde jag, Lauren, Monica, Kaitria, Brennan, Jake och Jimmy hemma hos Monica och körde Guitar Hero. Blev några roliga timmar där innan Ian kom över och det var dags att åka och bowla.
 
Kaitria och Monica hängde inte med men resten av oss åkte till en bowlingarena som Jakes morfar äger och vi fick därför bowla gratis, riktigt gött! Jag har inte bowlat på evigheter men det gick faktiskt riktigt bra för mig så gjorde inte bort mig helt. Jake och Ian var överlägsna, Jake har ju varit där och bowlat i princip hela sitt liv så var väl inte så konstigt kanske. Jag och Brennan låg på ungefär samma nivå och sen var det Lauren och Jimmy så blev i princip så att vi tävlade mot varandra i par på den nivån vi var på. Vann över Brennan två gånger av fyra *stolt* och vi gjorde ett vad en av gångerna jag vann så nu måste jag bara komma på något bra som han blir skyldig mig.
 
Hade i alla fall en otroligt bra kväll idag och som sagt så var det något jag behövde känner jag. Nu blir det sängen för mig och sedan blir det practice imorgon igen då vi ska köra distance. Efter tre timmars Just Dance igår, Circuits med massa armhävningar och grejer samt bowling idag gör mina armar riktigt ont och jag lär ha träningsverk imorgon. Borde nog köra lite mer styrka, känner mig otroligt klen. Som det ser ut nu så ska jag hitta på något med Haley och Jill imorgon men det är mycket möjligt att det ändras. Hoppas ni har haft en bra dag vänner, pussar!
 
Min mobil dog så har inga bilder från bowlingen utan blir en gammal bild från gross olympics

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0