One last night with Guys and Dolls

Ikväll är det dags för sista showen med Guys and Dolls och jag är ganska säker på att det kommer bli mycket tårar ikväll! Vi har jobbat så otroligt länge med den här showen och det faktum att vi bara har en föreställning kvar är otroligt tråkigt!
 
Ska upp till skolan vid fem och har bara ägnat dagen åt att slappa samt skypea med familjen där hemma. Vi snackade hemresa och jag kan helt ärligt säga att tårarna började rinna när jag tänkte på att lämna alla fina människor jag har träffat här borta och åka hem. Och då har jag ändå fyra månader kvar, kan inte ens tänka mig hur tufft det kommer bli när det väl är dags! Har otroligt mycket skoj framför mig de kommande månaderna och jag ska bara njuta så mycket jag kan och försöka att inte tänka på att hemresan kommer närmre och närmre för varje dag.
 
Hur som helst, till gladare saker! Ikväll efter showen har vi tillsammans med både cast, band och tech crew en all nighter på skolan likt den vi hade med choir och band fast inte riktigt lika organiserad. Tror hur som  helst att det kommer bli väldigt kul och antagligen också ganska sorgligt. All nightern slutar klockan 7 imorgon bitti så imorgon kommer det bara bli sova och slappa, kommer antagligen inte orka göra särskilt mycket mer.
 
Imorgon åker Bankerydsgänget till Trysil och trots att jag är den som befinner mig på andra sidan Atlanten är jag lite avundsjuk, blir första gången på sju år som jag inte åker iväg vilket känns väldigt konstigt. Men jag kommer finnas på plats igen nästa år, Trysil är och kommer alltid vara en av mina favoritveckor varje år!
 
Nu måste jag börja göra mig i ordning, ha det fint vänner! Pussar!
 
Instagrambild på mig och my Hot Box Girls från gårdagens show

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0