'Cause I'm only Human

Precis som de flesta dagarna antagligen kommer bli den här veckan så har dagen varit händelselös med en seg dag i skolan och inget särskilt som hände under eftermiddagen. Att inte ha någon bil här är verkligen döden!
 
Som sagt, skolan flöt på som vanligt och sedan var det practice där jag sprang 3 miles in the hallways med Ally, de andra tjejerna sprang ute men jag glömde ta med mig utekläder så fick springa inomhus i stället vilket inte gjorde särskilt mycket för min del! Otroligt stor skillnad med nya skorna, har fortfarande ont när jag springer men det är ju sedan innan och det gjorde inte lika ont som det gjorde igår.
 
Kom hem före Lauren då hon hade Student Government möte efter skolan och var då själv hemma för en gångs skull, så otroligt skönt verkligen! Slog på tvn och på en av kanalerna visade de Guys and Dolls filmen, fick flashbacks till musikalen och gud vad jag saknar castet och alla rehearsals! Träffar fortfarande en del av människorna i choir plus andra klasser jag har med folk från castet men det är verkligen inte samma sak.
 
Annars har jag bara ägnat kvällen åt att slappa och kolla på det nya avsnittet av Pretty Little Liars, som vanligt har jag inga läxor medan alla andra har massvis och utan bil kommer man ju ingenstans här så har inte så mycket annat att göra än att sitta hemma. Helgen kommer bli riktigt bra i alla fall, men det kan vi ju ta då.
 
Nu ska jag faktiskt vara duktig och komma i säng innan det blir jättesent vilket det av någon anledning brukar bli fastän jag egentligen inte gör något under dagarna. Tror att vi kanske har early realise imorgon vilket inte hade suttit helt fel, det är bara en timme tidigare men det gör ganska stor skillnad. Ha det fint vänner, pussar!
 
Miss my Hot Box Girls!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0