Travel Day


Lol glömde spara ner bilderna när jag tog dom så fick screenshota min egna story. Hur som helst, ska jag köra hela Hawaii-resan så kan jag ju lika gärna börja med resedagen även om det antagligen inte är det som är mest spännande.
 
Kom till flygplatsen i god tid, hängde med Lara, Jelena, PJ samt en tjej från Thailand som vi stötte på när vi checkade in. Såg flera andra vid gaten som vi trodde var utbytesstudenter, visade sig senare under resan att vi var rätt. På planet till Phoenix så satt jag bredvid PJ samt en tjej som vi listade ut var från Finland då hon hade en finsk flagga som mobilskal. Att flyga in över Phoenix och Arizona var verkligen helt Amazing, måste komma dit en dag för det var sjukt vackert!
 
I Phoenix träffade vi lite andra utbytesstudenter, vi gick och köpte hamburgare då vi inte fick mat på något av planen. Då vi hade en ganska kort mellanlandning köpte vi med oss maten till gaten och käkade samtidigt som de började boarda och sedan var vi de sista som kom på planet. Satt bakom PJ och bredvid ett trevligt äldre plan på den långa resan till Honolulu, resan var riktigt seg då mitt armstöd inte funkade med hörlurarna på min sida av planet så kunde inte se filmen eller någonting. På planet var vi tvungna att fylla i en deklaration innan vi landade men varken jag eller PJ kunde komma på vart hotellet vi skulle bo på hette så vi hittade på ett namn, så enligt deklarationen bodde vi på Hotel Hawaii.
 
Väl på flygplatsen hittade vi Belo personalen och efter ett tags väntan hoppade vi på bussen som skulle ta oss till hotellet. Då vi kom fram ganska sent så fick vi gå direkt till dinner och efter det fick vi information om programmet osv för veckan. Efter det fick vi våra rum samt välja vilka grupper vi ville va i för de olika aktiviteterna vi hade under veckan. Jag delade rum med tre tjejer från Schweiz, Spanien och Danmark, asgoa alla tre och även om jag inte hängde så mycket med dom under veckan så hade vi riktigt kul tillsammans när vi väl var på rummet.
 
Totalt på resan var vi 101 utbytesstudenter och 11 av oss var svenskar. Har under veckan kallat de flesta vid deras land då namnen är antingen svåra att komma ihåg eller svåra att uttala. Blev lite jobbigt när det var 34 studenter från Tyskland dock.
 
Kommer publicera inlägg från varje dag med bilder och information om vad vi gjorde, har en massa filmklipp också så funderar på om jag ska klippa ihop en film men vet inte om jag har tillräckligt för det eller om mina fem filmproduktionsklasser räcker för att det ska bli något bra men kan ju försöka. Hade en grym vecka i alla fall och ska försöka visa er läsare hur otroligt bra den var!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0