First track meet of the season

Klockan är nu halv ett, lär bli ännu senare när jag väl är klar med det här och jag vill mest sova. Kom hem från track meetet för typ en timme sedan, har käkat och gjort lite engelska och ska nu bara skriva ett kort inlägg innan det blir sängen.
 
Skolan flöt på som vanligt utan att något spännande hände, vi tittade på film i både 1st, 4th and 5th hour och jag höll på att somna, var otroligt trött hela dagen. Tog igen ett singing quiz i choir och sedan övade vi på vårt Titanic medley inför vår vårkonsert, och jag är stört taggad på att få köra det verkligen! Vi har bara gjort två av sångerna än så länge och vi kommer göra det tillsammans med mixed också och det kommer bli riktigt bra, det är verkligen helt grymt! Annan grej som hände i skolan och som är en ganska stor grej är att de på morgonen meddelade i högtalarna att vi från och med efter spring break kommer gå i skolan 6 minuter längre varje dag. Dom kommer lägga till 3 minuter i början av dagen och 3 minuter i slutet vilket gör att vi nu kommer börja 7.12 och sluta 2.14. Inget jag är jättetaggad på men då vi har haft för många snowdays måste det tas igen på något sätt och jag går hellre 6 minuter längre än att lägga på två skoldagar till sommaren.
 
Igår efter practice fick vi våra jerseys och warmups då det idag var dags för säsongens första track meet, eller ja mitt första i alla fall. Några var på ett meet förra helgen men det var inte ens halva laget så det var inte så stort. Hela laget följde inte med idag heller men vi var ändå ganska många som var där och meetet tog verkligen stört lång tid! Bussarna gick från skolan vid 2.30 och vi kom som sagt hem vid 11.30, en riktigt lång dag med andra ord men tack vare ett grymt track team så gick det ganska fort! Det var indoor på Macomb Community College och då jag har hört att deras track är hemsk då det är torr luft som gör det svårt att andas så var jag riktigt nervös innan, särskilt efter att ha sett hur tufft det var för dom som sprang the mile. Mitt första och från början enda event var 600m, hade ingen aning om hur fort jag kunde springa då jag aldrig har kört det förut och gick därför för långsamt första varvet och min tid blev därför inte sådär jättebra men detta meetet var mest träning och nu vet jag mer inför nästa gång samt att jag har lite bättre koll på hur jag kan gå i en 800m. Fick tuggummi av Justine från Romeo High School, hon har sprungit på vår track nu under vintern så därför jag känner henne, och det hjälpte nog en hel del och jag hade inte lika stort problem med andningen och torr mun som många andra hade.
 
Coach Z sa redan på bussen att det kunde bli så att jag fick springa 4x400m också då Alexis som skulle springa det hade behövt ta en annan tjejs plats i ett annat event och därför nu var uppskriven på 3 event medans jag bara hade ett. Dessutom är jag snabbare än henne så när hon kände att hon inte orkade med ett tredje event fick jag hoppa in och köra. Var mest rädd att jag skulle tappa stafettpinnen då jag inte har sprungit stafett sedan jag körde friidrott i femte klass men växlingen gick bra och även om vi kom sist i vårt heat (Z hade av någon anledning satt oss i det snabbaste heatet med vårt varsity lag och andra snabba lag från de andra skolorna) så är jag ganska nöjd med min insats då jag verkligen inte är någon sprinter.
 
Imorgon är det skola och practice som väntar och sedan blir det nog mest chilla då jag lär vara riktigt trött från idag. Nu är klockan tio i ett så är dags för mig att sova, hoppas ni har haft en bra dag vänner. Pussar!
 
Bild på mig och Haley från vårt första Cross Country meet. Nu är det samma jerseys men Track som gäller

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0