Everybody Needs a Song

Vet inte om ni har märkt det men jag tar ofta mina rubriker från den sången jag lyssnar på just för tillfället. Hör jag en rad som funkar så sätter jag bara in den, kan vara något helt random från mitten av sången. Kan ni se vilket låt rubriken till detta inlägget kommer ifrån??
 
Idag var det som sagt track meet för freshman and sophomores at Dakota, var ca 18 grader i luften idag och strålande sol hela dagen så det var riktigt gött ute. Jag tänkte ju dock inte alls på att ta solkräm någonstans så mitt ansikte är nu rött som en tomat, ont gör det också. Min uppgift var inte speciellt jobbig så låg mest och solade vid mållinjen hela dagen så kan nog vara därför. Imorgon ska det bli 21 grader, likadant på söndag men sedan ska det bli kallt igen och tror någon nämnde snö. Hoppas verkligen på att det inte stämmer för det har varit så otroligt skönt de senaste dagarna nu och jag vill inte ha mer snö!
 
Meetet blev längre än de trodde, kom inte hem förräns runt halv 7 och då var jag helt slut trots att jag egentligen inte har gjort något alls idag mer än att chilla i solen. Dock var i princip alla mina vänner vid mållinjen då vi hade olika uppgifter där så vi hade väldigt kul hela dagen, så sjukt härligt lag har jag verkligen! Somnade i princip så fort vi kom hem och sov i en timme och då jag efter det fortfarande var trött bestämde jag mig för att stanna hemma ikväll. Så det har blivit slappande framför tvn samt några avsnitt av OTH, ganska skön kväll faktiskt. Imorgon blir det practice som vanligt vid 11 och sedan får vi se hur dagen ser ut. Mina värdföräldrar åker till Las Vegas imorgon så min värdmoster kommer bo här tills dom kommer hem igen på tisdag eller något sånt.
 
Nu ska jag gå och smörja in mitt stackars ansikte ännu en gång och hoppas på att jag inte är riktigt såhär röd imorgon, hoppas ni har haft en bra dag vänner. Pussar!
 
Bild från camp i början av mitt år när jag precis började lära känna de här människorna, helt stört hur längesen det var!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej en fråga; Finns det verkligen hemmafester typ varje helg eller är det bara så att filmer överdriver det? Älskar din blogg!

Svar: Alltså gruppen jag hänger med festar knappt alls, men vet att det är fester ganska ofta och du kan säkert hitta någon varje helg! Dock så överdriver filmer hur galna dom är, är i princip precis som hemma i Sverige :) Åh TACK så jättemycket, gud vad glad jag blir!!
Sara Tyngel

2014-04-13 @ 16:55:46

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0