Day 1 - Surfing and Catamaran Tour

Började dagen med frukost innan vi gick ner till stranden med hela gänget. Tänk er amerikansk hotellfrukost varje dag, satt riktigt fint faktiskt!
 
Jag var i grupp grön och vi hade tre timmars fritid innan det var vår tur att göra någon av aktiviteterna så vi spelade volleyboll och käkade lunch på stranden. Vi spelade mot några i collegeåldern som studerade samt var i the Navy på Oahu, dom kom ursprungligen från fastlandet och det verkar som flera som nu bor på Hawaii har flyttat ut dit och var inte födda på ön från början. Vi körde en europe vs north america match (en av killarna var från Canada) och trots att vi sög slutade det faktiskt med att vi vann.
 
Därefter var det vår tur att åka ut på en Catamaran Tour, badade och kollade efter olika djur i vattnet. Vår grupp såg en havssköldpadda, två av de andra grupperna såg delfiner och jag är riktigt avundsjuk för det hade varit otroligt häftigt att få se! Men en av grupperna såg ingenting alls så vi fick ju se något i alla fall. Efter touren fick vi lite fritid och sedan var det dags för surfing. Vi fick en kort beskrivning på land om hur det gick till och sedan gav vi oss ut i vattnet. Vi hade sju instruktörer med oss i vattnet som hjälpte oss att fånga vågor då det var svårt att paddla snabbt nog att komma med dom, men med deras hjälp gick det faktiskt riktigt bra. Stog upp på alla vågor utom den första, fick några riktigt långa vågor och det var verkligen askul! Fick stört ont i armarna av allt paddlande dock då man ju behövde paddla tillbaka ut igen efter varje våg man tog in.
 
Efter surflektionen köpte vi glass och sedan gjorde vi oss i ordning innan vi gick ut och käkade med hela gruppen. Vi gick och käkade Hawaii pizza, helt klart ett måste när man är på Hawaii och den var riktigt god! Efter dinner fick vi fri tid att gå runt i Waikiki och jag gick runt med Marthe från Norway, Emil från Sverige samt två killar från Finland och en kille från Estonia. Tog gratisprover inne på youghurtland samt gav pengar till "to ugly to prostitute" killen på gatan. Fick lite raggningsknep av en informationskille och hade en riktigt rolig kväll!
 
Där har ni en liten sammanfattning av första dagen på Hawaii! Nedan har ni en massa bilder, som ni ser i några av dom så gör vi ett shakka tecken, eller hang loose som det betyder, en Hawaiiansk grej som vi gjorde på i princip varenda bild under resan lol. Som ni märker kan jag inte namnet på alla utan kallade folk vid deras länder i stället. Enjoy!
 
Switzerland and Emil - Sweden
Germany + Thibault - Polen
Casper - Denmark, Johann - Germany, Beate - Denmark, Me
Marthe - Norway
Diamond Head som vi hikeade upp för senare i veckan
Yes det ska föreställa en sea turtle
Emma - Sweden
I look like crap cause my hair is wet but - Aurora - Switzerland, Sigrid - Denmark, Carla - Spain, Denmark, Denmark, Me

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0