Musical Audition

 
Att ha träning klockan 5.45 på morgonen är verkligen alldeles för tidigt! Men jag kom på något konstigt sätt upp ur sängen i morse och iväg till träningen där vi bara var sex tjejer och aningen fler killar som gav oss ut och sprang. Kallt som sjutton var det och kolsvart så man såg ingenting, men det var faktiskt en ganska skön start på dagen. När vi kom tillbaka till skolan duschade vi och gjorde oss i ordning innan det blev frukost inne på coachernas kontor, riktigt mysigt faktiskt!
 
Skolan flöt på som vanligt utan att något alltför spännande hände. I Yearbook fick vi två sidor med namn på elever på skolan som vi ska stalka, eller ja vi ska leta upp dom så vi vet hur de ser ut och sedan se till att de köper en Yearbook samt hamnar i boken minst tre gånger. Haha alltid ett sätt att lära känna folk!
En sak jag glömde nämna igår var att jag hade ett quiz i min History of Motivation class, och här är quizen inte riktigt likadana som proven jag är van vid hemifrån. Det var multiple choice vilket innebär att du får fyra svarsalternativ och sedan är det bara att välja det som är rätt och dessutom får du använda dig av alla anteckningar och papper som du har fått under lektionstid. Kommer aldrig kunna gå tillbaka till de stora proven jag är van vid hemifrån efter det här!
 
Efter skolan var det dags för audition inför årets skolmusikal, Guys and Dolls. Idag hade vi dansdelen, imorgon är det sång och sen är det call backs torsdag och fredag. Var fler än jag trodde som kom och jag vet inte hur många de tar in vilket gör mig lite nervös men dansen kändes helt okej i alla fall så hoppas på att jag har en chans. Mrs Schmidt som är director av musikalen lärde ut koreografin och sen fick vi tid att öva själva innan vi blev inkallade fyra och fyra för att visa upp dansen. De valde självklart ut svåraste låten att dansa till för att se vilka som verkligen kan dansa men tycker som sagt att det gick helt okej i alla fall! Otroligt kul folk som ska göra musikalen så hoppas verkligen att jag kommer med. Fick skjuts hem av Amanda från min Choir och hon, jag och Elizabeth (nyinflyttad från Kanada) dunkade musik på hög volym i hennes cab, var riktigt bra väder idag så det var ashärligt!
 
Åh en annan sak jag glömde nämna igår, dom har börjat ta fram julsaker i affärerna!!!!! Igår när vi var på Macy´s för att kolla efter homecomingdress hade dom redan en avdelning med julsaker (liten fortfarande, men ändå). I september?! Det är bara stört! Det är inte ens Halloween än ju! Dom har btw stora affärer enbart med Halloweensaker här borta som bara är öppna för den här säsongen varje år, amerikanare går verkligen all in när det gäller högtider.
 
Bilden ovan är på mig och Katelyn första dagen i skolan (som för övrigt var exakt tre veckor sen idag, tiden går fort!), hon postade den på min facebook igår. Har enda sen jag kom hit fått höra att vi är väldigt lika så tänkte att ni skulle få se en bild på mig och my american twin. Nu ska jag se ett avsnitt av one tree hill och öva lite mer på låten tills imorgon, ha det fint där hemma!

Kommentarer
Postat av: Daniela

Här i Sverige har dem börjat smått med jul reklamer på tvn. Tycker också det är alldeles för tidigt!

Svar: Seriöst?! Haha gud, det är astidigt ju!!
Sara Tyngel

2013-09-25 @ 17:16:41

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0