The first snow!

Den här dagen har flutit på smidigt som vanligt utan att något alltför spännande har hänt. Finns faktiskt sådana dagar här på andra sidan Atlanten också! Skolan flyter på som vanligt och jag har inte alltför mycket plugg att göra tack vare mina slappa klasser. Hur ska jag klara ett jobbigt sista år på gymnasiet när jag kommer hem??

Fick skjuts hem av Angela efter skolan idag och var sedan själv hemma i några timmar innan Lauren kom hem från träningen. Därför passade jag på att göra en film av huset, måste kolla med familjen om det är okej för dom men om det finns intresse för det så kan jag lägga upp filmen här precis som jag gjorde med mitt gamla hus för några månader sen. 

Ikväll har det faktiskt snöat här i Michigan, jag hade inte räknat med att vi skulle få snö innan Jönköping men så blev det alltså! Tror inte att det ligger särskilt mycket på gräset även om man ser lite på bord och sådär men utan gatlyktor är det svårt att säga hur det ser ut. Hade gärna tagit en snowday imorgon men det tvivlar jag på att det blir tyvärr. 

Nu ska jag sova och tagga skola, pussar! 

Jag och Katelyn första skoldagen, känns som evigheter sen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0