Paper plate Awards + Treelightning

Hade några riktigt roliga timmar tillsammans med Sarah, Katelyn, Jill, Haley, Jake och Brennan när vi försökte komma på awards till alla i laget. Detta innebar ju dock cirka 60 awards så vi lyckades inte ens komma på hälften utan får köra resten någon annan gång, troligtvis nästa helg. De kallar det för paper plate awards då de skriver det på papperstallrikar och sedan delar ut till alla, en tradition som seniors har haft sedan några år tillbaka. Riktigt svårt var det men samtidigt kul att tänka tillbaka på vad alla hade gjort under säsongen och skratta åt minnen från camp osv. När vi tröttnade på att fundera på awards åkte vi till Taco Bell en kort sväng och efter att ha käkat godaste tacosen fick jag skjuts hem igen av Katelyn.
 
Var bara hemma och vände i princip innan vi åkte till Partridge Creek för treelightning. Där mötte vi upp Monicas och Kaitrias familjer samt en av min värdmammas systrar och hennes man plus min värdkusin och hennes fästman som jag träffade vid middagen förra helgen. Vi kom dit ungefär en och en halv timme innan själva granen tändes men det var tur för det var sjukt vad mycket folk det var som kom! Under tiden vi stog och väntade var det ett band som spelade på en scen och sen var det även ett kort besök utav tomten. Själva granen i sig var väl inte jättespeciell men de gjorde en typ av ljusshow till musik med lamporna i den som var ganska häftig faktiskt. Efter showen åkte vi och åt på restaurang vilket var riktigt gott. Känns som jag har varit ute och ätit på restaurang fler gånger under mina tre månader här än vad jag gör hemma under ett år, men det är ju den amerikanska kulturen.
 
Imorgon är det dags för skola igen vilket jag är otroligt otaggad på men det är väl bara att köra. Orkar bara inte att gå upp vid klockan halv 6, amerikanarna verkar inte fatta att det är alldeles för tidigt att börja skolan vid 7.15. Hoppas i alla fall att ni har haft en grym helg där hemma, pussar!
 
Två halvkassa mobilbilder från the treelightning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0