Mobilblogg

Ligger framför tvn tillsammans med resten av familjen och tittar på x factor och orkar inte ta mig upp till datorn för att blogga så det blir bloggning från mobilen idag.

Hade early realise idag vilket var så otroligt skönt så ni anar inte! Den timmen gör faktiskt ganska stor skillnad, även om lektionerna fortfarande känns evighetslånga trots att dom är 10min kortare. Hade ganska slappa lektioner idag i alla fall så det var ganska chill! 

Practice igen efter skolan, var precis som jag trodde otroligt sore i hela kroppen men det känns bara skönt. Blev löpning och abs idag också, jag valde att springa inne men var ganska många i laget som sprang ute i kylan. Pratade med coach Z efter träningen för att se vad han tyckte att jag skulle satsa på i track och han sa att vi kunde prova lite nu under inomhussäsongen men att han trodde jag skulle passa bäst för mid-distance. Mid-distance innebär 400m, 800m och 1mile (1600m) och jag tror det kan bli ganska bra! De flesta av mina vänner kör dock distance så kommer inte träna med dom men vi är ju fortfarande på samma ställe så gör inte så mycket för mig!  

Har ägnat kvällen åt lite plugg då jag knappt kommer ha tid att plugga imorgon (varför får ni veta imorgon men jag är taggad!!) och sen har jag jobbat på min Sverige presentation, svårare än jag trodde faktiskt men något ska jag väl få ihop. Annars mår jag halvbra idag vilket är segt så jag ska försöka komma i säng i hyfsad tid ikväll! 

Ville bara tacka för alla tips och idéer som har kommit in på förra (förr förra??) inlägget, har flera tankar på inlägg jag kan göra nu! Men fortsätt gärna kommentera om du har något förslag, ni är grymma allihopa! 
Nu ska jag återgå till tvn, pussar och kramar! 

Livebild från soffan, julstrumporna är som ni ser på plats och redo för juldagen!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Jag har börjat fundera på att åka som utbytesstudent till USA efter tvåan (precis som alla andra haha) men har lite frågor som jag undrar om du skulle kunna svara på..

1. Hur pass bra behöver man vara på engelska innan man åker? Vad förväntas man kunna i engelska?
2. Gör man någon test eller liknande för att få åka som utbytesstudent?
3. Det man får betala för själva utbytet och resan, får man "tillbaka" mycket av det? I form av typ resor, saker osv.
4. Läste du på mycket om landet innan, om typ proms osv, eller lär man sig sånt när man väl är där? Tack!

Svar: Tar upp dina frågor i ett inlägg i helgen :)
Sara Tyngel

2013-11-21 @ 17:42:04
Postat av: Helena

Hej!
Jag ska åka med YfU nästa år och har en fråga, var du bra på engelska innan du åkte? och hur var det engelska testet som man gör när man kommer fram? Riktigt bra blogg! :)

Svar: Tar upp frågan i ett inlägg i helgen :)
Sara Tyngel

2013-11-21 @ 22:22:29

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0