Chokladkalendrar och kusiner

Ja som ni förstod av mitt förra inlägg blev det ingen snowday utan jag fick allt kämpa mig till skolan precis som vanligt. Vet inte varför just den här veckan känns otroligt lång, hur kan det bara vara tisdag liksom? Jag behöver helg och sovmorgon!
 
Skolan flöt på smidigt, vi fortsätter öva carols i choir, the yearbook börjar sakta men säkert ta form, vi tittade på en otroligt messed up film som heter Sybil i History of Motivation (verklighetsbaserad, googla om ni vill veta vad sjuka saker den flickan fick vara med om...) och sedan i Theater Arts lekte vi en lek som fick folk att lägga sig på golvet av skratt. Efter skolan gick jag för att prata med min counselor som verkligen är snällaste någonsin, fick ett ledighetspapper till Hawaii som YFU behöver påskrivet och sen pratade vi lite om min nya värdfamilj osv. Tränar fortfarande inte men gick ändå till athletic delen av skolan för att prata med min coach om resultat från säsongen till yearbook och passade då på att prata med lite kompisar som jag inte har träffat på över en vecka. Nackdelen med så stor skola, man ser typ aldrig folk man känner i korridoren!
 
När jag kom hem hade jag fått ett paket från världens bästa mormor och morfar som innehöll chokladkalendrar till mig, Lauren och Michael. TACK en än gång mormor, med hälsning från Lauren och Michael också. Hade bara lite småläxor som jag snabbt fixade och har sedan ägnat kvällen åt att sitta och snacka med min värdfamilj samt titta på film med Lauren och Lisa (värdmamma). Bra kväll helt enkelt, så otroligt tacksam över att den här familjen sa att de kunde ta in mig och jag trivs verkligen så stört bra här!
Fick även veta att jag igår fick en liten tjejkusin vid namn Alina, så otroligt kul verkligen! Min syster på 10år är yngst i vår släkt så var ett tag sen vi hade någon så liten i familjen så det ska verkligen bli jättekul att komma hem och träffa henne till sommaren! Stort grattis till Ann, Micke och hela familjen!
 
Nu ska jag sova tänkte jag, pussar och kramar till er där hemma!
 
My favorite girls, miss them so much!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0